Chiesi Hellas: «Top Employer 2026» για 5η συνεχόμενη φορά
Επένδυση της εταιρείας για την ευημερία των ανθρώπων της
Κορυφαίος εργοδότης αναδείχθηκε η Chiesi Hellas για μια ακόμα χρονιά
Τον τίτλο του «Κορυφαίου Εργοδότη» στην Ελλάδα και για το 2026 από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό “Top Employers Institute” έλαβε η Chiesi Hellas. Η νέα αυτή πιστοποίηση συνοδεύεται από αυξημένη συνολική βαθμολογία, αντικατοπτρίζοντας τη συνεχή επένδυση της εταιρείας σε πρακτικές που προάγουν την ανάπτυξη, τη συμπερίληψη και την ευημερία των ανθρώπων της.
Η αξιολόγηση της εταιρείας για το 2026 ανέδειξε το υποδειγματικό εργασιακό της περιβάλλον, μέσα από τη συμμετοχή της σε μια εκτενή και πολυεπίπεδη έρευνα που καλύπτει έξι βασικούς τομείς και είκοσι συνολικά θεματικές ενότητες, σχετικές με την εμπειρία των εργαζομένων και τη στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού. Το αναλυτικό ερωτηματολόγιο του Top Employers Institute αναθεωρείται σε ετήσια βάση, ώστε να αποτυπώνει τις σύγχρονες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στον χώρο εργασίας.
Στο πλαίσιο αυτό, η Chiesi Hellas βαθμολογήθηκε με 92.6%, παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με το 2025, για μετασχηματιστικές πρακτικές και βελτιώσεις που εφάρμοσε σχετικά με το employer branding και την εισαγωγή του ΑΙ στο HR, το μοντέλο διακυβέρνησης και συμπερίληψης, τη συμμετοχή εργαζομένων στη λήψη αποφάσεων και δράσεων κοινωνικού αντικτύπου, την ενίσχυση και ενθάρρυνση των εργαζομένων της να καινοτομούν και να ηγούνται ακόμα και σε μη θέσεις ευθύνης, καθώς και για πρακτικές ευζωίας και ευαισθησίας στις διαφορετικές προσωπικές ανάγκες των εργαζομένων της (π.χ. γονείς, φροντιστές κλπ.).
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Chiesi Hellas, κ Σταύρος Γ. Θεοδωράκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πιστοποίησή μας ως Κορυφαίος Εργοδότης αποτελεί ουσιαστική επιβεβαίωση της στρατηγικής μας προσήλωσης στα στελέχη μας και στην καλλιέργεια ενός σύγχρονου και υποστηρικτικού εργασιακού περιβάλλοντος, που σέβεται την προσωπικότητα των εργαζομένων μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας, ενισχύοντας μια κουλτούρα εμπιστοσύνης, συνεργασίας και ευημερίας, ώστε να παραμένουμε εργοδότης πρώτης επιλογής και να δημιουργούμε διαχρονική αξία για τους ασθενείς και την κοινωνία μας».
Η Head of HR & Administrative Affairs της Chiesi Hellas, κα Αλεξάνδρα Βέτσικα δήλωσε: «Η αναγνώριση μας ως Top Employer για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι απόρροια της στρατηγικής επένδυσης που κάνουμε για ένα εργασιακό περιβάλλον που εξελίσσεται συνεχώς και υποστηρίζεται ετησίως από νέες πρακτικές και πρωτοβουλίες. Ως τμήμα HR, λειτουργούμε με διαρκή εγρήγορση και προληπτική δημιουργικότητα, παρακολουθώντας τις τάσεις και σχεδιάζοντας πρωτοβουλίες που μας κρατούν μπροστά από τις εξελίξεις και ενισχύουν ουσιαστικά την εμπειρία των ανθρώπων μας. Αυτή η προσέγγιση, μας χάρισε αύξηση της βαθμολογίας μας! Το αποτέλεσμα μας κινητοποιεί να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους ανθρώπους μας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μέθοδος προβάλλεται συχνά ως «hack»
Οι κύριες παθήσεις της εποχής μας και η σημασία της πρόληψης
Για πρώτη φορά επιστήμονες μιλούν ανοιχτά για θεραπεία και φαρμακευτικό προϊόν
Αυτό που αλλάζει στην πραγματικότητα είναι το πόσο μακριά φαίνονται τα μαλλιά μας
Προβλήματα που δεν αφορούν μόνο την αισθητική αλλά και τη στοματική μας υγεία
Το μυστικό που εξετάζουν οι επιστήμονες
Mέσω του προγράμματος «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» υπό την εποπτεία του υπουργείου Υγείας
Τα τρία τέταρτα των ασθενών με ημικρανία είναι γυναίκες
Η προστατευτική σχέση δεν παρατηρήθηκε στον ντεκαφεϊνέ
Η One Sanctum φέρνει τον ιατρό και bestselling συγγραφέα για μια διαφορετική συνάντηση με τίτλο «Resilience in a Stressed World»
Όταν οι γονείς κουράστηκαν να εξηγούν τα πάντα και η ανατροφή παλιάς σχολής επέστρεψε
Η τάση του κρύου ντους στο μικροσκόπιο των ειδικών
Η ανθεκτικότητά δεν χτίζεται μόνο όταν φτάσετε στη μεγάλη νίκη στην κορυφή, αλλά μέσα από τα μικρά βήματα.
Ποια είναι τα συχνότερα μυοσκελετικά προβλήματα στον ελληνικό πληθυσμό
Άρρωστος στη δουλειά δεν σημαίνει επαγγελματίας
Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι βρίσκονται σήμερα σε λίστες αναμονής του NHS για αξιολόγηση
Η μελέτη, που χρηματοδοτήθηκε από το British Heart Foundation
Οι ειδικοί διαφωνούν
Το δεκαλεπτάκι που κλέβουμε το πρωί δεν αναπληρώνει τον αποκαταστατικό ύπνο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.