- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Το Τ4 είναι ένα από τα ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS της Ελλάδας
Έχει εγκριθεί σε 11 χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες 7 χώρες παγκοσμίως
Bronze διάκριση έλαβε το Τ4 της Uni-pharma, ως ένα από τα ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS της χώρας, από το περιοδικό Business Review.
Ως ένα από τα ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS της χώρας μας, διακρίθηκε με Bronze μετάλλιο την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, το σκεύασμα Τ4 της φαρμακοβιομηχανίας Uni-pharma. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας του COVID-19- οργανώθηκε από το περιοδικό Business Review στο κτήμα Diamond της Ν. Κηφισιάς, στη διάρκεια της οποίας, υλοποιήθηκε και το 20ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων με θέμα: «Οι νέες καταναλωτικές συνήθειες απαιτούν νέους τρόπους συνεργασίας πωλήσεων – προωθήσεων & επικοινωνίας».
Το Τ4 (levothyroxine sodium tablets) είναι ένα εξειδικευμένο σκεύασμα, στοχευμένο στη θεραπεία των παθήσεων του θυρεοειδούς αδένα. Το Τ4 έλαβε άδεια κυκλοφορίας στις 29 Ιουλίου 1981 και σχεδόν αμέσως ξεκίνησε η παραγωγή του. Σήμερα, κυκλοφορεί σε 13 περιεκτικότητες εξατομικευμένης δοσολογίας, ενώ μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των ασθενών οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον θυρεοειδή τους.
Έχει εγκριθεί σε 11 χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες 7 χώρες παγκοσμίως από Λατινική Αμερική έως Ασία και Αφρική. Αναλυτικά, οι χώρες στις οποίες έχει εγκριθεί είναι οι εξής: Αλβανία, Αζερμπαιτζάν, Χιλή, Γεωργία, Μακάου, Νεπάλ, Τυνησία, Κύπρο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ισλανδία, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία,
Ισπανία, Σουηδία.
Τη διάκριση παρέλαβε από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κ. Αθανάσιος Αρχοντίκης. Η Uni-pharma, με πάνω από μισό αιώνα ζωής, αποτελεί τη ναυαρχίδα του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, ενώ στον Όμιλο, ανήκουν επίσης η φαρμακοβιομηχανία InterMed, η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και η νεοσύστατη βιομηχανία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo.
Οι εργαζόμενοι του ΟΦΕΤ, ανέρχονται σήμερα σε 568 και οι εξαγωγές των βιομηχανιών ξεπερνούν τις 66 χώρες παγκοσμίως. Η Uni-pharma μαζί με την InterMed, αποτελεί από το 2016 επίσης, υπερήφανο μέλος του UN Global Compact του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλάμα, πονοκέφαλος, ρινορραγία και άλλες αχαρτογράφητες αντιδράσεις μετά την ερωτική επαφή
Οι πρόσθετοι κίνδυνοι που δημιουργούνται από το κρύο, τον πάγο και τον βαρύ εξοπλισμό
Πότε σταματάς να «παίζεις» τη γυναίκα και αρχίζεις να τη νιώθεις;
Ο Γιώργος Κοντιζάς, γαστρεντερολόγος με ειδίκευση στη διατροφή, εξηγεί τι μπορεί να κάνει το σώμα όταν σταματήσουμε να το σαμποτάρουμε
Τι πραγματικά κάνει στα χείλη μας το gloss που μας δίνει την αίσθηση ότι μόλις τα ακούμπησε «κόκκινη πιπεριά»
Ασφαλής και αποτελεσματική επέμβαση που απαιτεί άριστη γνώση της ανατομίας του ματιού
Νέα έρευνα του ΙΤΕ και του Πανεπιστημίου Κρήτης
Πως το αναγνωρίζουμε, ώστε να σταθούμε δίπλα σε κάποιον που πονά
Η παχυσαρκία, το αλκόολ, η άσκηση, το στρες και η διατροφή μας
Η συνολική θνησιμότητα συνεχίζει να μειώνεται έως και το 2023
Καινοτομία και πολιτικές ψυχικής υγείας στην πράξη
Ο αιματολογικός έλεγχος μετρά την ανοσολογική απόκριση ενός ατόμου στη φλαγκελίνη
Η αγορά της «longevity» αναμένεται να αυξηθεί παγκοσμίως σε σχεδόν 1,9 τρισεκατομμύρια έως το 2034
Η απώλεια βάρους είναι ίσως ο πιο επίμονος μύθος
Οι προσωπικές μας σκέψεις επιδεινώνουν το στρες, οι αυξημένες προσδοκίες δημιουργούν ενοχές
Πώς εκθέτουν το σώμα σας σε ενδοκρινικούς διαταράκτες
Ειδικοί επισημαίνουν ότι μέσα σε μία εβδομάδα μπορεί να προκληθεί μόνιμη βλάβη στην όραση
Τρόποι μείωσης των συμπτωμάτων
Κλινικές δοκιμές αναφέρουν απώλεια 15-20% του αρχικού σωματικού βάρους
Μη σκαλώνεις που μεγαλώνεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.