- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στις 29 & 30 Ιουνίου κολυμπάμε στο Οίτυλο
Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το Oceanman
Πιστό στο ραντεβού του με τους λάτρεις της κολύμβησης, το Oceanman, η κορυφαία διεθνής διοργάνωση κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας (Open Water), θα κάνει και φέτος στάση στην Ελλάδα.
Στις 29 και 30 Ιουνίου το πανέμορφο Οίτυλο, θα υποδεχτεί αθλητές απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, που αναμένεται -όπως κάθε χρόνο- να δώσουν δυναμικό «παρών» στη διοργάνωση, αποδεικνύοντας το διεθνή της χαρακτήρα.
Το «Oceanman Greece», περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές αποστάσεις (2-5-10km), αγώνες σκυταλοδρομίας 3Χ500m καθώς και έναν ξεχωριστό αγώνα 500m για τους μικρούς φίλους της διοργάνωσης που θα βρεθούν με τις οικογένειές τους στο γραφικό Λιμένι. Η δημοφιλής διοργάνωση «Oceanman Greece», έχει γίνει ήδη αντιληπτή, καθώς από τις 8 Ιανουαρίου, όταν κι άνοιξαν οι εγγραφές για τη διοργάνωση του 2019, περισσότεροι από 400 αθλητές από 24 χώρες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ενώ συνολικά, αναμένονται τουλάχιστον 900 αθλητές και 5000 επισκέπτες.
Αθλητές κι αθλήτριες από διαφορετικά μέρη του κόσμου, θα έρθουν στη χώρα μας, προκειμένου να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία της κολύμβησης στα γαλαζοπράσινα νερά του όρμου του Οιτύλου αλλά και για να διεκδικήσουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την πρόκριση θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ισπανία, όπου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.
Το Λιμένι, επίνειο της Aρεόπολης, είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα ωραιότερα οικιστικά σύνολα της Λακωνικής Μάνης. Τα παραδοσιακά πυργόσπιτα, άρτια «δεμένα» με το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο της περιοχής, αποτελούν εικόνες που θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της γης, μέσα από τους αθλητές, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες. Όλοι τους θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό, αφού θα μεταφέρουν τα όσα είδαν κι έζησαν, διαφημίζοντας της ομορφιές της Ελλάδας σε όλο το κόσμο.
To κολυμβητικό ραντεβού δίνεται στο Λιμένι 29-30 Ιουνίου 2019.
Για να κάνετε την εγγραφή σας, πατήστε ΕΔΩ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η διεθνής μελέτη Arterial Cancer Associated Thrombosis έχει σημαντική ελληνική συμμετοχή
Επιστήμονες μιλούν για τις τεχνολογίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν το προσδόκιμο ζωής
Τι αποκαλύπτουν μαστογραφία και φωτογραφίες προσώπου
Ο μύθος των 20 - 30 γραμμαρίων καταρρίπτεται
Τι έδειξε η πρώτη μελέτη
Οι κίνδυνοι από μη τεκμηριωμένες θεραπείες
Ποιοι κλάδοι «τρέχουν» και ποιοι μένουν πίσω στην Ιατρική του 21ου αιώνα
Σε αντίθεση με τους ήχους της φύσης, η μουσική φαίνεται να ενεργοποιεί ένα πιο οργανωμένο δίκτυο του εγκεφάλου
Πότε να πιείτε καφέ και πότε να τον αποφύγετε
Δερματολόγος εξηγεί τις επιπτώσεις στην υγεία του δέρματος και την ιδανική συχνότητα
Τι αποκαλύπτει μεγάλη μελέτη σε 204 χώρες για τις επιπτώσεις σε καρδιά και αναπνευστικό
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 10.00 με 13.00
Τι έδειξαν τα ευρήματα μελέτης στη Φιλανδία
Με κυτισινικλίνη, δραστική ουσία φυτικής προέλευσης, το TOKOVYS υποστηρίζει την προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος
Η ηλικία αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα
Μια νέα παρέμβαση δημόσιας υγείας από τον σύλλογο Προμηθέα
Πότε η συμπεριφορά αυτή θα πρέπει να ανησυχήσει τους γονείς
Ποια σημάδια πρέπει να προσέξουν οι γονείς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.