- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Φέτος το καλοκαίρι επιλέγουμε Don Julio Paloma
H Νο1 premium tequila στο Μεξικό ταξιδεύει στα πιο cool στέκια
Don Julio Paloma: Η καλοκαιρινή περιοδία του ποτού σε bar και εστιατόρια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη
H ιστορία αυτής της μοναδικής tequila είναι απόλυτα συνυφασμένη με τον ιδρυτή της, τον Don Julio Gonzalez και με αυτό που όριζε τη ζωή του: το πάθος για ό,τι έκανε.
Αυτό το πάθος ενέπνευσε τη δημιουργία της πρώτης εκλεκτής tequila, της Don Julio. Διαμένοντας στην πατρίδα του, στο Jalisco, ίδρυσε ένα αποστακτήριο, όπου οι επόμενες γενιές θα εργάζονταν με πάθος για την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία, αναβιώνοντας το πάθος ενός ανθρώπου που έφερε την επανάσταση στην tequila για πάντα.
H tequila Don Julio είναι η επιλογή για όσους τους οδηγεί το πάθος, η αφοσίωση και η αληθινή αγάπη σε όλους τους δρόμους τους. Το spirit που συνοδεύει τις γαστρονομικές στιγμές, αλλά και εκείνες της διασκέδασης σε πιο upbeat ρυθμούς.
Αυτό το καλοκαίρι, απολαύστε την Paloma, ένα μοναδικό cocktail με μια εκλεκτή premium tequila, την Don Julio και ακολουθήστε τα μεξικάνικα μονοπάτια του Don Julio Gonzalez.
Το Don Julio Paloma Roadshow επισκέπτεται εκλεκτά bars & high energy restaurants της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έως 11/7.
Αναζητήστε την παραδοσιακή Don Julio Paloma ή τις πιο δροσερές παραλλαγές της, απολαύστε DJ sets, live bands, Tulum makeup, arts & crafts και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Πρόγραμμα:
12/6 LOCO, 14/6 DRAXMI, 16/6 ISTIOPLOIKOS, 18/6 BAR IN FRONT OF THE BAR, 22/6 HIBOU (SKG), 24/6 LES ZAZOUS (SKG), 28/6 WHOPE (SKG), 30/6 FORGET ABOUT IT, 2/7 DOT, 5/7 UPUPA EPOPS, 7/7 THEORY, 9/7 BALTHAZAR, 11/7 SALVADOR
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Το προφίλ του συνδυάζει αρώματα πίσσας, καπνού, ώριμων φρούτων και ρητίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.