- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Στο Dos Hermanos την Πέμπτη θα μάθεις όλα τα μυστικά της tequila
Ένα μοναδικό workshop αφιερωμένο στη βασίλισσα των αποσταγμάτων
Το Dos Hermanos και η premium tequila Don Julio διοργανώνουν το 3rd Tequila Experience Workshop
Το Dos Hermanos είναι το πρώτο μεξικάνικο εστιατόριο της Αθήνας. Ήδη από το 1992 μας μυεί στις γεύσεις της αυθεντικής μεξικάνικης κουζίνας, στα fajita, στα tacos, στις ζουμερές quesadillas. Εκτός από το φαγητό, όμως, μεγάλο κομμάτι της μεξικάνικης κουλτούρας είναι φυσικά και η αγαπημένη όλων μας tequila.
H tequila έχει τα δικά της μυστικά. Πώς παράγεται; Πού καλλιεργείται το βασικό της συστατικό; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να την απολαύσεις; Υπομονή… Την Πέμπτη 23 Ιουλίου, το Dos Hermanos και η Premium Tequila Don Julio διοργανώνουν το απόλυτο Tequila Experience Workshop, όπου θα τα μάθεις όλα!
Στο μοναδικό αυτό workshop θα συμμετέχουν αποκλειστικά 30 τυχεροί καλεσμένοι*. Αν είσαι ανάμεσά τους, ετοιμάσου όχι μόνο να μάθεις τα πάντα γύρω από την καλλιέργεια της μπλε αγαύης από τον Tequila Expert Γιώτη Αγγελίδη (Reserve Brands Ambassador Diageo Hellas), αλλά και πώς να δημιουργείς ο ίδιος υπέροχα καλοκαιρινά cocktails με βάση την tequila! Εννοείται ότι στο τραπέζι της γευσιγνωσίας, εκτός από (πολλές) tequilas θα υπάρχει και το εκπληκτικό Mexican finger food από τον chef patron του Dos Hermanos, Peter Maragos. Κι ακόμη, εκτός από την επίσημη βεβαίωση συμμετοχής, θα δοθούν στους συμμετέχοντες συλλεκτικά δώρα. Τι περιμένεις; Βάλε το sombrero σου και πάμε για tequilas!
*Η συμμετοχή στο Workshop γίνεται αποκλειστικά μέσω του Διαγωνισμού “Tequila Secrets”. Για να είσαι ένας από τους 15 τυχερούς που θα λάβουν διπλές προσκλήσεις, πάρε μέρος στο Διαγωνισμό πατώντας εδώ.
Δες το video από το περσινό Workshop:
Dos Hermnaos Mexican Cuisine, Κυριαζή, 24 Κηφισιά Τ. 2108087906
https://www.facebook.com/doshermanos.gr
https://www.instagram.com/doshermanos.gr/
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.