- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μέρες οινογνωσίας στο Piu Verde
Menu 4 πιάτων με συνοδεία κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη
Από τη Δευτέρα 4/2 μέχρι και την Πέμπτη 7/2 (13.00 έως 00.30) στο Piu Verde μπορείτε να απολαύσετε ένα ξεχωριστό menu 4 πιάτων με συνοδεία κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη, στην τιμή των 25€/ άτομο.
Πρόκειται για ένα ιδανικό ταίριασμα γαστρονομίας και οινογευσίας που δεν πρέπει να χάσετε!
Menu
• Ορεκτικό
Κουσκουσάκι με μανιτάρια, βασιλικό και Λαδοτύρι Μυτιλήνης
Συνοδεύεται με Μικρό Βοριά λευκό
• Σαλάτα
Ρόκα, σιτάρι, σύκα, φρέσκος κόλιανδρος, καπνιστό τυρί Μετσόβου & dressing από βαλσάμικο σύκου
Συνοδεύται με Μικρό Βοριά Ροζέ
• Κυρίως
Χοιρινά φιλετάκια μενταγιόν με Nectar Σάμου, passion fruit, ginger, και φουντούκια σε πουρέ πατάτας
ή
Μοσχαράκι ραγού με σκιουφιχτά και λαχανικά
Συνοδεύονται με Μικρό Βοριά Ερυθρό
• Επιδόρπιο
Cheesecake με βύσσινο sauce
Tιμή μενού/ άτομο €25. Κρατήσεις 2106546185
________________________________________________________
Όσοι συνοδεύσουν το φαγητό τους από το à la carte menu του εστιατορίου με Μικρό Βοριά ποτήρι, παρέχεται 1+1 ποτήρι.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο facebook event
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.