- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Οι γεύσεις του τόπου μας
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύουν με προϊόντα τοπικών παραγωγών
Στην ελληνική γη φυτρώνουν μικρά θαύματα και οι τοπικοί παραγωγοί μας τα αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο. Μέλι, βότανα, ζυμαρικά, τσίπουρο, μαρμελάδες, χαλβάς, κρασιά, λάδι…και τι δεν έχουμε! Πόσα από αυτά γνωρίζουμε όμως;
Την Παρασκευή 22 Μαΐου (10:30-20:00) και το Σάββατο 23 Μαΐου (10:30-18:30), είκοσι τοπικοί παραγωγοί σας περιμένουν για να γνωρίσετε από κοντά αυτούς και τα προϊόντα τους, στην εκδήλωση «Γεύσεις του τόπου μας», που θα γίνει στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.
Παρέα θα είναι και οι διάσημοι σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και Χριστόφορος Πέσκιας που θα δημιουργήσουν παραδοσιακά πιάτα με τα προϊόντα των παραγωγών. Extra tip: αν είστε τυχεροί, μπορεί και να μαγειρέψετε μαζί τους!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, το Σάββατο 23 Μαΐου θα διατεθεί για την υποστήριξη δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών της Αθήνας και των Μεσογείων με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.