- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Η ιταλική κουζίνα, είναι απ’ όλες η πιο αγαπημένη του ελληνικού ουρανίσκου. Ας είμαστε ειλικρινείς. Τα ζυμαρικά ανήκουν στα λατρεμένα πιάτα μας και δεν υπάρχει ούτε ένας που να μη λαχταρά μια αυθεντική ιταλική πίτσα. Για αυτό και στο θέμα «pasta», δεν χάνουμε ευκαιρία να δοκιμάσουμε καθετί καινούργιο. Πόσο μάλλον όταν οι φρέσκες προτάσεις έρχονται από τη L’ Artigiano, τη μεγαλύτερη αλυσίδα ιταλικού φαγητού.
Τέσσερις νέες αυθεντικές ιταλικές συνταγές, η μία καλύτερη από την άλλη, κάνουν δυναμική εμφάνιση στην κουζίνα της L’ Artigiano. Δοκίμασε τα τρομερά Tortelloni Porcini (γεμιστά με άγρια μανιτάρια πορτσίνι, πάστα τρούφας και αυθεντική παρμεζάνα αρωματισμένα με ελαφριά κρέμα γάλακτος), το πεντανόστιμο Rigatoni Mare Monti (ριγκατόνι με ολόφρεσκα μανιτάρια σαμπινιόν, γαρίδες, σκόρδο και φρέσκο βούτυρο, σβησμένα σε λευκό κρασί), το μυρωδάτο Ravioli Ricotta e Spinaci (γεμιστά με σπανάκι και ρικότα πασπαλισμένα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φρέσκο βούτυρο και αρωματικό φασκόμηλο) και για κανένα λόγο μην παραλείψεις το εξαίσιο Linguine Prosciutto e Funghi (με αυθεντικό προσούτο τύπου San Daniele, μανιτάρια σαμπινιόν δεμένα με μια ελαφριά κρέμα γάλακτος).
Μετά από 21 χρόνια λειτουργίας, 16 καταστήματα στην Αττική και άλλα τρία σε Κόρινθο, Καλαμάτα και Χαλκίδα, η L’ Artigiano ξέρει το δρόμο που περνά από την καρδιά και το στομάχι μας, παραμένοντας σταθερή στις ποιοτικές πρώτες ύλες, αλλά και πιστή στην ιταλική παράδοση σε προσιτές τιμές. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι παρέχει έκπτωση 50% σε όλες τις πίτσες για κάθε παραγγελία online ή με τη χρήση εκπτωτικού κουπονιού και 30% σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.