Θεματα

Ώρα για pasta!

Ακόμα περισσότερες γεύσεις από τη L’ Artigiano

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
92043-185309.jpg

Η ιταλική κουζίνα, είναι απ’ όλες η πιο αγαπημένη του ελληνικού ουρανίσκου. Ας είμαστε ειλικρινείς. Τα ζυμαρικά ανήκουν στα λατρεμένα πιάτα μας και δεν υπάρχει ούτε ένας που να μη λαχταρά μια αυθεντική ιταλική πίτσα. Για αυτό και στο θέμα «pasta», δεν χάνουμε ευκαιρία να δοκιμάσουμε καθετί καινούργιο. Πόσο μάλλον όταν οι φρέσκες προτάσεις έρχονται από τη L’ Artigiano, τη μεγαλύτερη αλυσίδα ιταλικού φαγητού.

Τέσσερις νέες αυθεντικές ιταλικές συνταγές, η μία καλύτερη από την άλλη, κάνουν δυναμική εμφάνιση στην κουζίνα της L’ Artigiano. Δοκίμασε τα τρομερά Tortelloni Porcini (γεμιστά με άγρια μανιτάρια πορτσίνι, πάστα τρούφας και αυθεντική παρμεζάνα αρωματισμένα με ελαφριά κρέμα γάλακτος), το πεντανόστιμο Rigatoni Mare Monti (ριγκατόνι με ολόφρεσκα μανιτάρια σαμπινιόν, γαρίδες, σκόρδο και φρέσκο βούτυρο, σβησμένα σε λευκό κρασί), το μυρωδάτο Ravioli Ricotta e Spinaci (γεμιστά με σπανάκι και ρικότα πασπαλισμένα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φρέσκο βούτυρο και αρωματικό φασκόμηλο) και για κανένα λόγο μην παραλείψεις το εξαίσιο Linguine Prosciutto e Funghi (με αυθεντικό προσούτο τύπου San Daniele, μανιτάρια σαμπινιόν δεμένα με μια ελαφριά κρέμα γάλακτος).

n

Μετά από 21 χρόνια λειτουργίας, 16 καταστήματα στην Αττική και άλλα τρία σε Κόρινθο, Καλαμάτα και Χαλκίδα, η L’ Artigiano ξέρει το δρόμο που περνά από την καρδιά και το στομάχι μας, παραμένοντας σταθερή στις ποιοτικές πρώτες ύλες, αλλά και πιστή στην ιταλική παράδοση σε προσιτές τιμές. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι παρέχει έκπτωση 50% σε όλες τις πίτσες για κάθε παραγγελία online ή με τη χρήση εκπτωτικού κουπονιού και 30% σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ