Η 25η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών από το 1998 με πρωτοβουλία της Ένωσης των Ευρωπαίων Βιομηχάνων Ζυμαρικών. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι για να γνωστοποιηθεί η θρεπτική και γευστική αξία των ζυμαρικών στο ευρύ κοινό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειαζόμασταν αφορμή για να φτιάξουμε το αγαπημένο πιάτο όλης της οικογένειας. Αλλά αφού υπάρχει, να μην την εκμεταλλευτούμε;
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Όλα γίνονται καλύτερα όταν κρατάς μια λιχουδιά στο χέρι
Από το Μεξικό έως την Ιαπωνία, η Αθήνα έχει μια χώρα σε κάθε της γωνιά