25 στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Pool Your Cinema στη Μεγάλη Βρεταννία: Η εµπειρία του θερινού σινεµά στο πιο ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης

Το εμβληματικό ξενοδοχείο και αυτό το καλοκαίρι µετατρέπει την πισίνα του σε θερινό σινεµά

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Pool Your Cinema στη Μεγάλη Βρεταννία: σινεμά με θέα τον Λυκαβηττό και μενού από τη βραβευµένη οµάδα των σεφ του ξενοδοχείου

Στη λευκή οθόνη προβάλλεται µία από τις πιο εµβληµατικές ταινίες του παγκόσµιου κινηµατογράφου. Εσύ, όµως, δυσκολεύεσαι να την παρακολουθήσεις µια που πίσω της βλέπεις τον φωτισµένο Λυκαβηττό και µπροστά σου ένα λαχταριστό µενού. Να, αυτά συµβαίνουν στην ταράτσα της Μεγάλης Βρεταννίας και µας κάνουν να αγαπάµε το αθηναϊκό καλοκαίρι λίγο περισσότερο… Το ιστορικό ξενοδοχείο και αυτό το καλοκαίρι µετατρέπει την πισίνα του σε θερινό σινεµά και µας περιµένει για (πραγµατικά) αξέχαστες προβολές. Κάθε Πέµπτη µε Κυριακή στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου θα προβάλλονται κλασικές ταινίες, αλλά και µεγάλες πρόσφατες επιτυχίες του Hollywood. Το ακόµη πιο συναρπαστικό είναι πως η έµπειρη και βραβευµένη οµάδα των σεφ του ξενοδοχείου έχει επιµεληθεί ένα απολαυστικό ατοµικό σετ µενού µε finger food για να συνοδεύσει το ποτό µας, καθώς εµείς χαλαρώνουµε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας. Χειροποίητα nachos, tacos µε γαρίδα tempura, πίτσα µε ζυµάρι αργής ωρίµασης, Black Angus cheeseburger, λαχταριστό corn dog και καραµελωµένο ποπ κορν µε βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού, µε άλλα λόγια ό,τι πιο νόστιµο και γκουρµέ έχεις φάει σε θερινό σινεµά. Και τι θα δούµε; Ανάµεσα στα προσεχώς συναντάµε µεταξύ άλλων το American Beauty, το Dirty Harry, το The Menu και πολλές άλλες επιτυχίες του παγκόσµιου κινηµατογράφου.

Για να ζήσεις τη µοναδική αυτή εµπειρία, αρκεί να επισκεφθείς το Online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία (www.grandebretagnestore.com) και να κλείσεις µία θέση µπροστά στη µεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema. Καλή (και νόστιµη!) προβολή!

Πέµπτη, Παρασκεύη, Σαββάτο, Κυριακή
Ώρα προσέλευσης: 21.15 - Ώρα έναρξης: 21.30

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου