25 στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Chalet Politeia: Αll day διασκέδαση µέσα σε µια καταπράσινη όαση

Ένα καταφύγιο για κάθε στιγμή της ημέρας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μέσα σε έναν κατάφυτο, καταπράσινο κήπο, µε λουλούδια και δροσιές, το Chalet Politeia αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να ξεχαστούµε από την καθηµερινότητα και απευθύνεται σε όλους µας. Σε αυτόν που θέλει έναν ήσυχο χώρο το πρωί να δουλέψει µε το laptop του πίνοντας έναν καλοφτιαγµένο καφέ, στο ζευγάρι που θέλει να απολαύσει ένα µαγευτικό ηλιοβασίλεµα, στην οικογένεια που θα βγει για ένα κυριακάτικο brunch, στα παιδιά που θα χαρούν παιχνίδι µε την ψυχή τους στον εξωτερικό χώρο µε το γκαζόν, στην παρέα που ψάχνει κάποια από τα καλύτερα κοκτέιλ της πόλης.

Στο Chalet Politeia είναι όλα προσεγµένα στη λεπτοµέρειά τους. Οι άνθρωποί του, οι οποίοι θα σας υποδεχτούν µε τη φιλοξενία που θα σας πρόσφερε κάποιος καλός φίλος στην αυλή του, αναζητούν πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, οι οποίες αποτελούν και τη βάση για το εξαιρετικό µενού που επιµελείται ο executive chef Βασίλης Τζήµας. Στον κατάλογο θα βρείτε πιάτα όπως το λαχταριστό µοσχαρίσιο carpaccio µε πίκλα κρεµµυδιού και κρέµα µαύρης τρούφας, τα φοβερά λινγκουίνι µε σοτέ φιλετάκια µοσχαριού, πόρτο και κρέµα παρµεζάνας, αλλά και το φηµισµένο φιλέτο µε καραµελωµένα κρεµµύδια σε σιρόπι από κόκκινο κρασί και saute foie gras! Όσο για τα βράδια, η λίστα µε τα εµπνευσµένα signature κοκτέιλ γίνεται πρωταγωνιστής, σε ένα σκηνικό που συµπληρώνουν τα διαφορετικά dj set, τα πάρτι και οι live εκπλήξεις!

Extra tip: Να θυµάστε ότι στο Chalet θα οργανώσουν µε τον καλύτερο τρόπο κάθε προσωπική σας εκδήλωση, όπως γιορτές, γενέθλια, γάµους, βαφτίσεις κ.ά., αλλά και κάθε είδους επαγγελµατική σας συνάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου