25 στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Ροζ Πάνθηρας Fire Kitchen: Το στέκι του καλού φαγητού στο Παγκράτι

Πεντανόστιµα πιάτα και αληθινά value for money τιµές

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Ροζ Πάνθηρας στο Παγκράτι έχει γίνει στέκι για κάθε καλοφαγά

Με ελληνική-µεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της, πεντανόστιµα πιάτα και αληθινά value for money τιµές, ο Ροζ Πάνθηρας στο Παγκράτι έχει γίνει στέκι για κάθε καλοφαγά. Και καλοφαγάδες µπορεί να είναι οι πάντες, έτσι στον Ροζ Πάνθηρα θα τους δείτε όλους: οικογένειες, ζευγαράκια, παρέες από καλλιτέχνες και hipsters µέχρι πάσης φύσεως επισκέπτες της περιοχής - όλοι οι καλοί χωράνε στον οικείο και φιλόξενο χώρο του, είτε µέσα είτε στα τραπεζάκια έξω στη δροσιά.

Ο ιδιοκτήτης και επικεφαλής στην κουζίνα, Σπύρος Κατσίµπας, ο οποίος προέρχεται από µια οικογένεια µε µακρόχρονη εµπειρία στην εστίαση, µιλάµε για τέσσερις ολόκληρες γενιές, δίνει πάντα µεγάλη σηµασία στην ποιότητα της πρώτης ύλης. Έτσι, τα περισσότερα από τα προϊόντα έρχονται από την Παύλιανη και την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, αλλά και από µικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της ελληνικής γης. Την ίδια ώρα, η κουζίνα καταφέρνει να συνδυάζει παραδοσιακές τεχνικές προσαρµοσµένες στη σύγχρονη γαστρονοµία, ενώ στο ψήσιµο χρησιµοποιείται µόνο κάρβουνο, την ώρα της παραγγελίας.

Ανάµεσα στα άλλα θαυµαστά του µενού, θα απολαύσετε λαχταριστή µοσχαρίσια σπαλοµπριζόλα, εξαιρετική χοιρινή µπριζόλα Tomahawk, βουβάλι γιαουρτλού που θα σας µείνει αξέχαστο, ενώ υπάρχουν, βεβαίως, και προτάσεις χωρίς κρέας (παρότι το λατρεύουν), όπως το κριθαρότο µε γαρίδες, αλλά και τα σπαγγέτι µε µανιτάρια, σπανάκι και κονιάκ. Προσθέστε σε όλα αυτά και τις απόλυτα χορταστικές µερίδες και γνωρίστε αυτόν τον φοβερό Ροζ Πάνθηρα από κοντά! Ανοιχτά καθηµερινά, Δευτέρα έως Πέµπτη 18.00-01.00, Παρασκευή 14.30-01.00, ΣΚ 13.00-01.00.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου