25 στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Athenian Callirhoe: Βραδιές στο κοσµοπολίτικο «The Athenian Callirhoe»

Φαγητό και ποτό με υπέροχη θέα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Athenian Callirhoe: πανοραµική θέα της Αθήνας και νόστιµες εκπλήξεις

Λίγα bar-restaurants µπορούν να περηφανεύονται ότι παραµένουν ζωντανά και δηµοφιλή εδώ και χρόνια και το rooftop του The Athenian Callirhoe είναι ένα από αυτά, αφού έχει βρει τον τρόπο να κάνει τους επισκέπτες του να επιστρέφουν ξανά και ξανά. Η ανεπανάληπτη πανοραµική θέα της Αθήνας συνδυαστικά µε τις νόστιµες εκπλήξεις συνιστούν µια εγγυηµένη επιλογή για τα βράδια του καλοκαιριού στην Αθήνα.

Δεν είναι όµως µόνο το µαγνητικό σκηνικό που συνθέτει η εικόνα της Ακρόπολης σε απόσταση αδραξιάς, µε το βλέµµα να κατρακυλά από τον λόφο του Λυκαβηττού µέχρι τον Φαληρικό κόλπο. Το ιδανικό πλαίσιο απόδρασης από τη βοή της πόλης απογειώνει η οµάδα του The Athenian Callirhoe που έχει έξτρα καλοκαιρινή διάθεση και αύρα! Είτε πρόκειται για ένα γεύµα µε καλή παρέα, είτε για ένα ραντεβού µε θέα είτε για µια κοινωνική εκδήλωση µε κοµψότητα, εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Το φετινό καλοκαίρι οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν την ανανεωµένη λίστα µε premium ποτά και γευστικά cocktails για πριν ή µετά το φαγητό. Επιπλέον, η παλέτα των εµπειριών που προσφέρει το κοσµοπολίτικο rooftop του ξενοδοχείου εµπλουτίζεται ακόµη περισσότερο κάθε Τετάρτη, Πέµπτη, Σάββατο και Κυριακή µε τον Γιώργο Σταθάκη στο πιάνο που µας ταξιδεύει µε τις υπέροχες µελωδίες του…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου