25 στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Olive Garden Bar &Restaurant: Comfort ελληνική κουζίνα, υπέροχα cocktails και πανοραµική θέα

Tο µαγευτικό rooftop του ξενοδοχείου Τιτάνια προσφέρει μοναδική θέα σε όλη την Αθήνα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Olive Garden Bar &Restaurant του ξενοδοχείου Τιτάνια για φαγητό και ποτό με θέα όλη την πόλη

Έντεκα ορόφους πάνω από το έδαφος η Αθήνα µοιάζει µαγική. Ξαφνικά, η κρυµµένη γοητεία της φωτίζεται, τα µνηµεία της ξεπροβάλλουν ανεµπόδιστα κάτω από τον αττικό ουρανό, και τότε θυµάσαι όλους τους λόγους που σε έκαναν να αγαπήσεις αυτή την πόλη. Αυτή την πανοραµική θέα της Αθήνας συναντάς στο Olive Garden, το µαγευτικό rooftop του ξενοδοχείου Τιτάνια.

Εδώ το βλέµµα δεν ξέρει πού να πρωτοσταθεί… Στον εντυπωσιακό λόφο του Λυκαβηττού; Στη φωτισµένη Ακρόπολη; Στη θάλασσα; Ή µήπως στο λαχταριστό πιάτο που µόλις τώρα ακουµπάει στο τραπέζι σου; Στο Olive Garden ο executive chef του ξενοδοχείου Τιτάνια Χρήστος Τζιλήρας έχει δηµιουργήσει ένα υπέροχα comfort µενού ελληνικής κουζίνας, γεµάτο µε τις ελληνικές γεύσεις που αγαπάµε πιο πολύ, αλλά και µε αρκετές σύγχρονες πινελιές.

Έτσι θα δοκιμάσεις μερικά αξέχαστα νόστιμα πιάτα, όπως τα Ραβιόλι «Γαρίδες Σαγανάκι» με καπνιστά ντοματίνια, πούδρα αυγοτάραχου Μεσολογγίου, τραγανή κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, φρέσκα βότανα και άρωμα γλυκάνισου, ή εκείνα τα υπέροχα Ribs Αρνιού με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας, μαρμελάδα ντομάτας με κορινθιακές σταφίδες, chili, μαραθόπιτα και γιαούρτι με δυόσμο και ψητό σκόρδο.

Το ακόµα καλύτερο είναι ότι καθώς το Olive Garden πρόκειται για ένα all day bar restaurant µπορείς να βρεθείς εδώ πάνω οποιαδήποτε ώρα και στιγµή της µέρας σου. Από το πρωί για καφέ και πλούσιο πρωινό, µέχρι το µεσηµέρι για ένα νόστιµο lunch (σ.σ. ωραίο σηµείο και για επαγγελµατικές συναντήσεις) και το βράδυ για dinner ή ποτό. Ειδική µνεία αξίζει στα signature cocktails της δυνατής µπάρας που ξεχωρίζουν για τους ανατρεπτικούς συνδυασµούς τους. Cocktails όπως το Ladies charm που συνδυάζει τη βότκα µε lime, λικέρ πορτοκαλιού και πουρέ φράουλας ή το Mastic pin sour (λικέρ µαστίχας µε βότκα και ροζ πιπέρι) είναι κάποιοι πολύ καλοί λόγοι για να µη γυρίσεις ακόµη σπίτι. Ειδικά όταν τους απολαµβάνεις έχοντας στα πόδια σου όλη την Αθήνα…

www.titania.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου