25 στέκια για να ανακαλύψεις αυτό το καλοκαίρι

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες: Με θέα µέχρι τη θάλασσα και γεύσεις σαν τις αξέχαστες των διακοπών

Ένα στέκι που για περισσότερα από 10 χρόνια µας ταξιδεύει γευστικά και νοητά στα όµορφα κυκλαδονήσια

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες: το στέκι στον Καρέα με τη συγκλονιστική θέα και τις αξέχαστες θαλασσινές γεύσεις

Καλοκαίρι και θαλασσινές γεύσεις είναι ο τέλειος συνδυασµός! Το ιδανικότερο µέρος να απολαύσει κανείς ψάρι και θαλασσινά πιάτα µε αιγαιοπελαγίτικη αύρα αλλά και προέλευση είναι το φηµισµένο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, στην περιοχή του Καρέα, που εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια µας ταξιδεύει γευστικά και νοητά στα όµορφα κυκλαδονήσια από τη δροσερή του βεράντα του µε την καθηλωτική θέα της πόλης από τον Λυκαβηττό µέχρι τον Αργοσαρωνικό.

Αυτό το καλοκαίρι το Μπαλκόνι στις Κυκλάδες προσθέτει στο δυναµικό του και τον σεφ Σωτήρη Βασιλείου ο οποίος αναλαµβάνει επιτελική θέση στην κουζίνα και σε συνεργασία µε την επί σειρά ετών executive σεφ του εστιατορίου, Φιλίτσα Καραµανλή, προτείνουν δυνατά σε θαλασσινή γεύση πιάτα, όπως ψάρι ηµέρας σε ένα αέρινο φρικασέ και τραγανή αλµύρα, την υπέροχη παέγια θαλασσινών, κολοχτύπες και αστακούς και εκπληκτικές κοπές (σεβίτσε, καρπάτσιο, ταρτάρ) σε ολόφρεσκα ψάρια προέλευσης Κυκλάδων. 

Από τις Κυκλάδες άλλωστε και την πανέµορφη Σχοινούσα έλκει την καταγωγή του ο ιδιοκτήτης Άγγελος Κωβαίος µε την καθηµερινή φροντίδα του οποίου φτάνουν στο εστιατόριο αγνές πρώτες ύλες από το Αιγαίο και άλλες γωνιές της ελληνικής γης. Όλα αυτά τα νόστιµα µπορείτε να τα συνδυάσετε µε κάποια ετικέτα κρασιού από τον ελληνικό αµπελώνα, συµπληρώνοντας µε τον καλύτερο τρόπο µια εµπειρία που θα σας µείνει αξέχαστη! 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου