Χολαργός και Αγία Παρασκευή: Τα 13 στέκια που πρέπει να επισκεφθείς

Blue Peach: Το διαχρονικό στέκι του Χολαργού

Από το 1993 μέχρι σήμερα γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει εδώ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Blue Peach
Blue Peach
Blue Peach
Blue Peach

Το Blue Peach είναι το αγαπημένο στέκι του Χολαργού

Όταν λέμε στέκι εννοούμε μαγαζιά σαν το Blue Peach. Από το 1993, στον Χολαργό, γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει εδώ, έχουν γελάσει, χορέψει, ερωτευτεί κι έρχονται ξανά και ξανά για αυτή την ιδιαίτερη αύρα του που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να μπήκες στο σπίτι κάποιου αγαπημένου παλιόφιλου.

Το Blue Peach είναι ένα all day café bar, ανοιχτό καθημερινά από τις 8 το πρωί σερβίροντας καλοφτιαγμένο καφέ, μέχρι τις 02.30 τις καθημερινές και λίγο παραπάνω τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Ατμοσφαιρικό μέσα, με άνετο χώρο έξω, είναι ιδανικό για ένα χαλαρό ποτό το απόγευμα μετά τη δουλειά ή τα ψώνια, αλλά και για μια βραδινή έξοδο με ωραίες μουσικές και καλά ποτά. Μην περιμένετε mainstream μουσικές, αλλά πιο διαχρονικές επιλογές, απόλυτα ταιριαστές με το ύφος του Blue Peach, από ροκ, σόουλ, φανκ και τζαζ, τις οποίες καθημερινά επιλέγουν djs.

Όσο για την κάβα του είναι και αυτή απόλυτα ενημερωμένη, με εξαιρετικές επιλογές σε βαρελίσιες μπίρες (και μαύρες), με ενδιαφέρουσα λίστα κλασικών και signature κοκτέιλ και με καθαρά και value for money ποτά. Εάν βρεθείτε στον Χολαργό γνωρίζετε ήδη τον προορισμό σας.