Χολαργός και Αγία Παρασκευή: Τα 13 στέκια που πρέπει να επισκεφθείς

Zero Zero Pizza: Το ιταλικό εστιατόριο που αγαπάει ο Χολαργός

Εδώ θα απολαύσεις πεντανόστιμη πίτσα και αχνιστές μακαρονάδες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Zero Zero Pizza
Zero Zero Pizza
Zero Zero Pizza
Zero Zero Pizza

Στο Zero Zero Pizza, στον Χολαργό, για φοβερή πίτσα με ιταλικό ζυμάρι αργής ωρίμανσης

Το ιταλικό εστιατόριο που στον έναν χρόνο της λειτουργίας του έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους, με τις πεντανόστιμες πίτσες του, τα φοβερά ζυμαρικά και όλες τις εξαιρετικές προτάσεις του καταλόγου, που έχει επιμεληθεί ο ιδιοκτήτης και ταλαντούχος σεφ, Στάθης Καραγιαννόπουλος. Πρωταγωνιστής σε αυτόν τον πολύ φιλόξενο χώρο δεν θα μπορούσε, βέβαια, να είναι άλλος από την πίτσα. Και τι πίτσα! Απολαυστική Ρομάνα, με ιταλικό ζυμάρι αργής ωρίμανσης (τριών ημερών), ολόφρεσκα υλικά και χειροποίητες σάλτσες! Το μενού έχει πολλές και πεντανόστιμες προτάσεις, εμείς να σας μιλήσουμε για την αξέχαστη Gorgonzola e bacon, με κρέμα gorgonzola, φρέσκια μοτσαρέλα, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, τριμμένο καρύδι και σιρόπι σφενδάμου, για τη φοβερή Pollo, με σάλτσα BBQ, φρέσκια μοτσαρέλα, μαριναρισμένο κοτόπουλο, κρεμμύδι και φρέσκο κόλιανδρο, αλλά και για την ανεπανάληπτη Quattro formaggi e pancetta, με μοτσαρέλα, κασέρι, φέτα, παρμεζάνα και καπνιστή πανσέτα!

Μαζί με τις πίτσες θα βρείτε φρεσκότατες δροσερές σαλάτες, εκπληκτικά ορεκτικά, σαν τα Mozzarella sticks, δηλαδή χειροποίητες κροκέτες από μοτσαρέλα με σάλτσα napolitana, αλλά και τέλεια ζυμαρικά, σαν τα Rigatoni con pollo, με κρέμα γάλακτος, κοτόπουλο, μπέικον, μανιτάρια, ρόκα και ξύσμα lime, που συνοδεύεται από τριμμένη παρμεζάνα. Όλα αυτά μπορείτε να τα συνδυάσετε με ιδιαίτερες μπίρες από μικρές ζυθοποιίες καθημερινά, εκτός Δευτέρας, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ, είτε στον όμορφο χώρο της Zero Zero Pizza, σαν μια αυλή που κλείνει ανάλογα με τον καιρό, είτε με delivery μέσα από τις πλατφόρμες e-Food, Wolt και Box.

Extra tip: Να πάτε με το σκυλάκι σας, το εστιατόριο δεν είναι απλά pet friendly, αλλά ο ιδιοκτήτης του ετοιμάζει μέχρι και χειροποίητα μπισκότα-κέρασμα για τον αγαπημένο σας φίλο!