Χολαργός και Αγία Παρασκευή: Τα 13 στέκια που πρέπει να επισκεφθείς

Emily's: Το premium delicatessen της Αγίας Παρασκευής

Αγαπημένο all day στέκι για τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Emily's
Emily's
Emily's
Emily's

Στο Emily's, στην Αγία Παρασκευή, για εκλεκτό καφέ, νόστιμο brunch, after office drinks και ιδιαίτερα προϊόντα delicatessen

Θυμίζει ένα ατμοσφαιρικό γαλλικό μπιστρό που, από το 2019 που άνοιξε τις πόρτες του, έχει γίνει ένα αγαπημένο all day στέκι για τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο. Στο Emily’s μπορείς να έρθεις από το πρωί για να απολαύσεις εκλεκτό καφέ και brunch μέχρι για after office drinks. Δικό μας αγαπημένο πρωινό το Emily’s Croque Madame, από ψωμί Bun ‘n’ Roll, τριμμένη gouda, καπνιστό χοιρομέρι, δύο αυγά μάτια και λαχταριστή μπεσαμέλ!

Από τα ράφια του μάλιστα μπορείς να αγοράσεις ιδιαίτερα προϊόντα για το σπίτι όπως επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από την κάβα του, premium αλλαντικά και τυριά και πολλά ντελικατέσεν προϊόντα. Ωστόσο, μπορείς να απολαύσεις το κρασί σου από την πλούσια wine list και να κάνεις το ιδανικό pairing με μια πιατέλα αλλαντικά και τυριά της επιλογής σου.
Στο Emily’s η ζύμη έχει βρει τον ναό της. Χειροποίητες πίτσες, σφολιάτες, panini και πεϊνιρλί με φρέσκα υλικά και ευφάνταστους συνδυασμούς. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις stromboli, που φτιάχνεται από ζυμάρι πίτσας, είναι γεμιστό και θυμίζει καλτσόνε. Το bacon & haloumi είναι μια must πρόταση, ενώ υπάρχει και vegan επιλογή. Και αν θες κάτι γλυκό, εκτός από τα λαχταριστά pancakes και τις βάφλες, μπορείς να δοκιμάσεις από τα εκλεκτά γλυκά του Emily’s. Το κολασμένο cheesecake βύσσινο είναι το αγαπημένο μας, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές σε προφιτερόλ και τάρτες. Όλα αυτά τα ωραία θα τα βρείτε σε έναν καλαίσθητο και φιλόξενο χώρο, με ευγενικό προσωπικό.

Extra Tip: Η πρόσβαση στον χώρο είναι εύκολη ενώ διατίθεται άνετο πάρκινγκ.