Χολαργός και Αγία Παρασκευή: Τα 13 στέκια που πρέπει να επισκεφθείς

Αβραάμ: Ελληνική πολίτικη κουζίνα που θα σου μείνει αξέχαστη!

Εδώ και 21 χρόνια μας καλομαθαίνει με τις φοβερές του γεύσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αβραάμ
Αβραάμ
Αβραάμ
Αβραάμ

Στον Αβραάμ στον Χολαργό και στον Γέρακα για φοβερή πολίτικη κουζίνα

Φημισμένος για τη φοβερή ελληνική πολίτικη κουζίνα του ο Αβραάμ, συνεχίζει εδώ και 21 χρόνια να μας καλομαθαίνει με τις φοβερές του γεύσεις, τις άριστες ύλες που χρησιμοποιεί, τις καλές τιμές, την άψογη εξυπηρέτηση.

Πολλά και νόστιμα θα βρείτε στον Αβραάμ, στα καταστήματά του σε Χολαργό και Γέρακα, αλλά το δίχως άλλο μεγάλοι πρωταγωνιστές είναι το αξεπέραστο γιαουρτλού κεμπάπ (με κιμά από αρνί και μοσχάρι), η βέργα κοτόπουλο και η βέργα κοντοσούβλι (από χοιρινό λαιμό), όλα τους χειροποίητα, ζουμερά, απίστευτα γευστικά! Φυσικά, ο κατάλογος θα ικανοποιήσει τον κάθε καλοφαγά! Παϊδάκια κοτόπουλου στα κάρβουνα με το κιλό, χορταστικές σκεπαστές με καλοψημένο γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, αξεπέραστο σις κεμπάπ, κεφτέδες Αρμενίας που γλύφεις τα δάχτυλά σου, εξαιρετικό λουκάνικο χωριάτικο, με τα περισσότερα από όλα αυτά τα καλούδια να προσφέρονται και τυλιγμένα σε πίτα και σε λαγάνι!
Σε όλα αυτά τα αγαθά του Αβραάμ, προσθέστε τις φρεσκότατες σαλάτες του αλλά και τα ορεκτικά όνομα και πράγμα, σαν τις αλοιφές, τους ντοματοκεφτέδες, τα παστουρμαδοπιτάκια, τη φέτα ψητή ή με μέλι, το σαγανάκι κασέρι, και έχετε την απάντηση γιατί κάποιος να φύγει από την άλλη άκρη της πόλης για να έρθει μέχρι τον Αβραάμ. Ανοιχτά καθημερινά 12.30 με 00.30 και όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε και στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω delivery, είτε με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα, είτε με online παραγγελία (και δυνατότητα online πληρωμής).

Χολαργός: Αναστάσεως 111, 2106541315
Γέρακας: Εθνικής Αντιστάσεως 1, 2106610977