Χολαργός και Αγία Παρασκευή: Τα 13 στέκια που πρέπει να επισκεφθείς

Fouzer: Το ελληνικό δημιουργικό εστιατόριο με αρώματα και γεύσεις Ευρυτανίας

Εδώ οι γαλλικές επιρροές σμίγουν με την ελληνική παράδοση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fouzer
Fouzer
Fouzer
Fouzer

Στο Fouzér, στην Αγία Παρασκευή, για νόστιμη δημιουργική κουζίνα με τοπικά προϊόντα

To Fouzér, ένα στολίδι all day restaurant cafe bar στον must προορισμό της Αγίας Παρασκευής που δεν κάνει ποτέ έκπτωση στην ποιότητα, καθώς οι ιδιοκτήτες Κωνσταντίνος και Λουκρητία Κρικώνη προμηθεύoνται τις περισσότερες πρώτες ύλες από την ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Ευρυτανία, τόπο ευλογημένο, που φημίζεται για τα κρέατα, τα αλλαντικά, τα λουκάνικα και τα τυροκομικά της. Από το πρωί, με το άνοιγμα του Fouzér, σερβίρεται ο πλούσιος σε άρωμα και σώμα εξαιρετικός καφές, ξυπνώντας ευχάριστα τις αισθήσεις μας, ενώ η ποικιλία ποιοτικών ροφημάτων μας προσφέρει την ιδιαίτερη αναζωογόνηση που επιλέγουμε κάθε στιγμή στο φλιτζάνι μας.

Προχωρώντας με ενέργεια στη μέρα, το δημιουργικό ελληνικό menu… ταράζει απολαυστικά τον ουρανίσκο μας με υλικά από την Ελβετία της Ελλάδος, το Καρπενήσι, αλλά και από τον foody γαστρονομικό προορισμό της Λήμνου. Τι καλύτερο από το να απολαύσετε ευφάνταστους, υψηλά ποιοτικούς, μη αναμενόμενους γευστικούς συνδυασμούς, που δημιουργήθηκαν με πρωτότυπη έμπνευση, συμπυκνωμένη γνώση και μπόλικη αγάπη!

Εδώ, γαλλικές επιρροές σμίγουν με την ελληνική παράδοση και εξωτικοί προορισμοί συμπληρώνουν ιδανικά τα δικά τους εκλεκτά συστατικά στη γεύση. Ανάμεσα στα καλύτερα πιάτα είναι τα τυροπιτάκια με φέτα Καρπενησίου και μυζήθρα σε χειροποίητο φύλλο με ελατίσιο μέλι και μαύρο σουσάμι, οι παπαρδέλες με φιλετίνια κοτόπουλο, πολύχρωμες πιπεριές και μανιτάρια σβησμένα με κονιάκ και κρέμα παρμεζάνας και η χοιρινή tomahawk με φρέσκες πατάτες country και πολύχρωμες πιπεριές σχάρας. Και όσο η ώρα περνάει, τα διεθνή signature cocktails γίνονται η μεθυστική συνταγή για αξέχαστα όμορφες νύχτες. Στα συν του εστιατορίου το ζεστό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον –μάλιστα κάποιες Παρασκευές και Σάββατα οργανώνουν live βραδιές με lounge μουσική– και η άμεση και άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού. Λειτουργεί καθημερινές 09.00-00.00, Παρασκευές και Σάββατα έως τις 02.00. Τρίτη Κλειστά.