Θεματα

Η Madame Fraise μόλις «έψησε» και προϊόντα bakery

Αντίο δίαιτα, δεν θα μας λείψεις.

56855-123975.JPG
Κατερίνα Βνάτσιου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Madame Fraise

Τα νέα προϊόντα bakery της Madame Fraise

Όταν οι βραβευμένοι pastry chefs Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Γιάννης Κίκιρας άνοιξαν τη Madame Fraise, οι απανταχού γλυκατζήδες της Αθήνας παραμίλησαν. Τι cheesecake αέρινα, τι τάρτες βελούδινες, τι panettone ήταν αυτά! Το πρώτο ghost ζαχαροπλαστείο της πόλης μας έκανε να κατεβάσουμε την εφαρμογή της Wolt μόνο και μόνο για να παραγγέλνουμε ανεξέλεγκτα τα υπέροχα γλυκά του. Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό πριν λίγες μέρες η Madame Fraise ανακοίνωσε ότι ξεφούρνισε και προϊόντα bakery. Αντίο δίαιτα, δεν θα μας λείψεις.

Αυτή τη φορά οι pastry chefs που καταλαβαίνουν την ανάγκη μας για ένα εκλεκτό γλυκό όσο κανείς άλλος, σε συνεργασία με τη head pastry chef της Madame Fraise Γεωργία Τσαμπάνη, δημιούργησαν τέσσερα μοναδικά αρτοποιήματα, φτιαγμένα όπως πάντα από αγνά και υψηλής ποιότητας υλικά. Ποια είναι αυτά; Κράτα σημειώσεις…

Madame Fraise
Cinnamon Roll

Το Brioche Vanille είναι ένα αφράτο ψωμάκι brioche, που αφού γεμιστεί με απαλή κρέμα βανίλιας και τραγανή πραλίνα φουντουκιού, «στολίζεται» με ένα craquelin αμυγδάλου. Ντελικάτο και βελούδινο είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσεις σωστά τη μέρα σου. Ύστερα έχουμε το αγαπημένο πολλών cinnamon roll, που εδώ πασπαλίζεται γενναιόδωρα στο εσωτερικό του με κανέλα και καστανή ζάχαρη, ενώ την εξωτερική του επιφάνεια καλύπτει ένα λαχταριστό icing από τυρί κρέμα. Αν τώρα, δεν ζεις χωρίς σοκολάτα, το chocolate brownie με τον ακαταμάχητο συνδυασμό από πλούσια bitter σοκολάτα, ολόκληρα πεκάν, χειροποίητη πραλίνα πεκάν και κομμάτια σοκολάτας gianduja σίγουρα φτιάχτηκε για εσένα. Last but not least έχουμε το Kouign Amann, δηλαδή, μία αέρινη, καραμελωμένη σφολιάτα που στο εσωτερικό της κρύβει γέμιση από toffee καραμέλας – passion fruit, ενώ το εξωτερικό της καλύπτεται από μία λεπτή στρώση τραγανής καραμέλας.

Kouign Amann
Kouign Amann
Chocolate Brownie
Chocolate Brownie

Αν σου άνοιξε η όρεξη, τα νέα προϊόντα bakery μπορείς να τα προμηθευτείς τώρα κιόλας μέσα από τις πλατφόρμες delivery (efood και Wolt) ή με μία βόλτα από το εργαστήριο της Madame Fraise στο Παγκράτι. Στη δεύτερη περίπτωση, θα έχεις επίσης τη δυνατότητα να δεις εν δράσει την περίφημη αυτή ομάδα των pastry chefs και να πάρεις βαθιές, αχόρταγες ανάσες από όλα τα μαγικά που ξεφουρνίζονται εκεί.

Υμηττού 225, Παγκράτι, 2114186086, Instagram: @madamefraise_

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ