- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κάνει θραύση από την πρώτη μέρα που άνοιξε (πριν δυο χρόνια ακριβώς), και έχει φανατικό κοινό που συρρέει στα τραπέζια του από κάθε άκρη της Αθήνας. Οπότε, χαρά μεγάλη για τους βόρειους μια κα το σουπερ επιτυχημένο εστιατόριο Μαύρο Πρόβατο του Παγκρατίου πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσει αδελφάκι. Ο καινούργιος χώρος βρίσκεται στα Μελίσσια (Σωκράτους και Ζαΐμη 2), και ετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να είναι έτοιμο μερχί τα μέσα Σεπτέμβρη. Η ιδιοκτήτρια Ευδοξία Πάντου και ο συνεργάτης της Νίκος Κρασσάς ανέθεσαν την διακόσμηση στην Λιάν Βερμεέρ (που είχε φτιάξει και το πολύ επιτυχημένο ντεκόρ του πρώτου Προβάτου), η δε κουζίνα θα είναι η ίδια ακριβώς με αυτήν στο Παγκράτι. Το ευχάριστο για τους βόρειους είναι ότι το καινούργιο διαθέτει πολύ μεγάλο χώρο μέσα καθώς και μια μεγάλη δροσερή πρασιά έξω για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αναμένουμε...
Πρώτες εικόνες από το υπό κατασκευή Μαύρο Πρόβατο Νο2
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.