Το πρώτο drive-thru καφέ της Αθήνας είναι γεγονός
Μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα το πρώτο drive thru - καφέ και απευθύνεται σε σένα που είσαι πάντα βιαστικός
Το Del Carro είναι το πρώτο drive - thru καφέ της Αθήνας
Απανταχού λάτρεις του καφέ και οπαδοί του take away, σας έχουμε νέα καθώς μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα το πρώτο drive thru - καφέ. Βρίσκεται στην Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Χαιδαρίου και άνοιξε μόλις πριν από λίγες μέρες για να προσφέρει την εμπειρία του drive thru. Ο λόγος για το Del Carro.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη κατασκευή με μια λωρίδα μπροστά που δίνει στον πελάτη την ευκαιρία να πάρει και να απολαύσει τον αγαπημένο του καφέ μέσα από το αυτοκίνητο του ή την μηχανή και το ποδήλατό του. Ο τρόπος είναι απλός: O καθένας φτάνει με το όχημά του στο σημείο παραγγελιών, δίνει την παραγγελία του, πληρώνει και συνεχίζει χωρίς να κατέβει από αυτό, μέχρι το σημείο παραλαβής. Για όσους επιθυμούν να κάνουν μεγαλύτερη στάση υπάρχει ειδική λωρίδα ως χώρος στάθμευσης.
Όπως μας εξηγεί η ομάδα του πρώτου drive - thru καφέ της Αθήνας, αυτό που ήθελαν να πετύχουν είναι μια εναλλακτική προσέγγιση στον τρόπου που παίρνουμε τον καφέ μας, σχεδιασμένη για να είναι ασφαλής και covid-free παράλληλα. Την ιδέα ωστόσο εμπνεύστηκαν πριν από χρόνια παρατηρώντας πως στις τάσεις του εξωτερικού το drive - thru είχε θερμούς οπαδούς. Ταυτόχρονα θέλησαν να "εκμεταλλευτούν" το γεγονός πως ο Έλληνας το πρωί συνήθως βιάζεται για την δουλειά του και εκνευρίζεται να σταματάει έξω από καταστήματα για να κατέβει και να πάρει το πρωινό του καθώς έτσι χάνεται χρόνος.
Εκτός από καφεδάκι κάποιος μπορεί να πάρει στο Del Carro ένα ολοκληρωμένο πρωινό με επιλογές από milkshake μέχρι χειροποίητα ζεστά και κρύα snacks, φρεσκοψημένα κριτσίνια, κουλούρια και cookies ενώ για τους τετράποδους φίλους υπάρχει πάντα ένα ειδικό μπισκοτάκι για κέρασμα. Παρακάτω το χιουμοριστικό βίντεο του γνωστού κωμικού Νίκου Αναγνωστόπουλου για το drive - thru καφέ.
Del Carro Drive Thru: Λ.Αθηνών 274,Χαϊδάρι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.