Θεματα

Το πρώτο drive-thru καφέ της Αθήνας είναι γεγονός

Μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα το πρώτο drive thru - καφέ και απευθύνεται σε σένα που είσαι πάντα βιαστικός

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
img_3026_1.jpg

Το Del Carro είναι το πρώτο drive - thru καφέ της Αθήνας

Απανταχού λάτρεις του καφέ και οπαδοί του take away, σας έχουμε νέα καθώς μόλις προσγειώθηκε στην Αθήνα το πρώτο drive thru - καφέ. Βρίσκεται στην Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Χαιδαρίου και άνοιξε μόλις πριν από λίγες μέρες για να προσφέρει την εμπειρία του drive thru. Ο λόγος για το Del Carro.

Del Carro Drive Thru

Del Carro Drive Thru

Πρόκειται για μια πρωτότυπη κατασκευή με μια λωρίδα μπροστά που δίνει στον πελάτη την ευκαιρία να πάρει και να απολαύσει τον αγαπημένο του καφέ μέσα από το αυτοκίνητο του ή την μηχανή και το ποδήλατό του. Ο τρόπος είναι απλός: O καθένας φτάνει με το όχημά του στο σημείο παραγγελιών, δίνει την παραγγελία του, πληρώνει και συνεχίζει χωρίς να κατέβει από αυτό, μέχρι το σημείο παραλαβής. Για όσους επιθυμούν να κάνουν μεγαλύτερη στάση υπάρχει ειδική λωρίδα ως χώρος στάθμευσης.

Del Carro Drive Thru

Όπως μας εξηγεί η ομάδα του πρώτου drive - thru καφέ της Αθήνας, αυτό που ήθελαν να πετύχουν είναι μια εναλλακτική προσέγγιση στον τρόπου που παίρνουμε τον καφέ μας, σχεδιασμένη για να είναι ασφαλής και covid-free παράλληλα. Την ιδέα ωστόσο εμπνεύστηκαν πριν από χρόνια παρατηρώντας πως στις τάσεις του εξωτερικού το drive - thru είχε θερμούς οπαδούς. Ταυτόχρονα θέλησαν να "εκμεταλλευτούν" το γεγονός πως ο Έλληνας το πρωί συνήθως βιάζεται για την δουλειά του και εκνευρίζεται να σταματάει έξω από καταστήματα για να κατέβει και να πάρει το πρωινό του καθώς έτσι χάνεται χρόνος.

 

Del Carro Drive Thru

Del Carro Drive Thru

Del Carro Drive Thru

Εκτός από καφεδάκι κάποιος μπορεί να πάρει στο Del Carro ένα ολοκληρωμένο πρωινό με επιλογές από milkshake μέχρι χειροποίητα ζεστά και κρύα snacks, φρεσκοψημένα κριτσίνια, κουλούρια και cookies ενώ για τους τετράποδους φίλους υπάρχει πάντα ένα ειδικό μπισκοτάκι για κέρασμα. Παρακάτω το χιουμοριστικό βίντεο του γνωστού κωμικού Νίκου Αναγνωστόπουλου για το drive - thru καφέ.

Del Carro Drive-Thru Coffee

Del Carro Drive Thru: Λ.Αθηνών 274,Χαϊδάρι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ