- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Οι σεφ σαλπάρουν για τα νησιά
Τα πιο γνωστά ονόματα μετακομίζουν σε κάποιο νησί φτιάχνοντας μενού με ντόπια προϊόντα
Έτσι, και καταρχήν, πολλοί είναι αυτοί που και φέτος έχουν καταλύσει στην πάντα κοσμική και γκουρμέ Μύκονο. Ο Λευτέρης Λαζάρου μετά από χρόνια στην Κρήτη φέτος βρίσκεται στο White Star στη Λάκκα, ο Χριστόφορος Πέσκιας στο Jackie O στο Paradise, ο Αθηναγόρας Κωστάκος σταθερά στο Bill & Coo, ο Γιώργος Βενιέρης βρίσκεται στη Λιαστή στην παραλία Λια, επιμελείται το μενού του Andronikos αλλά και μέχρι τα μέσα Ιουλίου ανοίγει το δικό του ταϊλανδέζικο με όνομα Mister Pug, μέσα στη Χώρα εκεί που για χρόνια ήταν το γνωστό Blue Ginger.

Λευτέρης Λαζάρου

Πιάτο του Λευτέρη Λαζάρου

Χριστόφορος Πέσκιας

Γιώργος Βενιέρης
O Άρης Τσανακλίδης βρίσκεται και πάλι στο Kuzina στον Ορνό, ο Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι ακούγεται πως θα αναλάβει το Symposium του ξενοδοχείου Saint John, ενώ ο Χρόνης Δαμαλάς θα βρίσκεται και πάλι φέτος στο Kiku που θα ξεκαλοκαιριάσει στο Cavo Tangoo. Ο Γιάννης Μπαξεβάνης κρατάει σαν βάση το εστιατόριο Ferryman στην Ελούντα, αλλά θα γυρνάει και όλη την Ελλάδα, καθώς επιμελείται και τα μενού στο Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική, στο Kivo Art & Gourmet στη Σκιάθο, στα 6 Κλειδιά στην Άφησσο στο Πήλιο, στο Princess Kyniska στη Λακωνία.

Άρης Τσανακλίδης

Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι

Χρόνης Δαμαλάς

Γιάννης Μπαξεβάνης

Πιάτο του Γιάννη Μπαξεβάνη
Ο Γιώργος Ηλιού κλείνει για το καλοκαίρι το αθηναϊκό του Polly Maggoo και βρίσκεται στο bar restaurant Carnayo, στο Λιμάνι της Σκιάθου, μαγειρεύοντας μεσογειακή κουζίνα με γαλλικές νότες, o Περικλής Κοσκινάς πάει στην εναλλακτική Αντίπαρο και στο Beach House, ο Έκτορας Μποτρίνι εκτός από το φημισμένο Etrusco στην Κέρκυρα θα περνάει και από τη Ρόδο όπου έχει το εστιατόριο Botrini’s Rhodi, αλλά και από το Ηράκλειο, όπου έχει αναλάβει το Swell του ξενοδοχείου Knossos Beach. Τέλος, στη Νάξο, ακριβώς στη διασταύρωση των χωριών Γλυνάδου-Γαλανάδου, μεταφέρει για όλο το καλοκαίρι ο Νίκος Δημητροκάλης το Dal Professore του συνδυάζοντας ιταλικές σπεσιαλιτέ με ντόπια προϊόντα και εξαιρετικά κρασιά.

Γιώργος Ηλιού

Περικλής Κοσκινάς

Έκτορας Μποτρίνι
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.