- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Smash ’n’ Bun: Ξεχάστε τα burger που ξέρατε
Το fine dining διασταυρώνεται με το street food
Φανταστικά smash burgers με την υπογραφή του σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου
Το αφράτο, τρυφερό ψωμάκι συναντά το free range 40 days dry aged μπιφτέκι που έχει ψηθεί με την ειδική τεχνική smashing και την κέτσαπ που ετοιμάζεται για μία εβδομάδα. Μαζί με τα υπόλοιπα ποιοτικά υλικά δημιουργούν το απόλυτο burger που υπόσχεται να σε κάνει να ξεχάσεις όσα είχες δοκιμάσει μέχρι σήμερα.
Ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου υπογράφει το μενού στο νέο στέκι του Κολωνακίου όπου το fine dining διασταυρώνεται με το street food και εμείς επιστρέφουμε συνέχεια δοκιμάζοντας κάθε φορά και ένα διαφορετικό smash burger.
Οπότε, όταν η παρέα ή και η όρεξή σου ζητήσουν ένα αληθινά ποιοτικό burger, γνωρίζεις πού θα το βρεις.