27 λαχταριστά στέκια για το καλοκαίρι που μόλις αρχίζει

Bufala Gelato: Αληθινό παγωτό, φρέσκο κάθε μέρα!

Ολόφρεσκο παγωτό από 100% βουβαλινό γάλα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_mg_9311.jpg
_mg_9386.jpg
_mg_9369.jpg
_mg_9373.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Bufala Gelato μάθαμε ότι η βάφλα τρώγεται στο χέρι

Το παγωτό είναι το απόλυτο επιδόρπιο και οι επιλογές για μεγαλύτερη απόλαυση πολλές. Όμως, η εμπειρία φρέσκου βουβαλινού παγωτού ξεχωρίζει! Φτιάχνεται καθημερινά μέσα σε κάθε ένα από τα 12 καταστήματα της αλυσίδας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ρόδο, με τελευτάιο entry το νέο κατάστημα στο Μοναστηράκι στο κέντρο της Αθήνας, Μητροπόλεως 80!

Στο Bufala Gelato θα βρείτε ιδιαίτερες γεύσεις, πρωτότυποι συνδυασμοί σε εξαιρετικά γευστικό παγωτό από 100% φρέσκο βουβαλινό γάλα. Αυτό σημαίνει 40% περισσότερη πρωτεΐνη, 58% περισσότερο ασβέστιο, 30% λιγότερη ζάχαρη κι έτσι κάθε ενοχή για γλυκές αμαρτίες κάνει φτερά! Αυτό που μοσχοβολάει όταν πλησιάζετε σε κάθε κατάστημα Bufala Gelato είναι τα φρέσκα χωνάκια που ψήνονται εκείνη την ώρα και στολίζονται με τρούφες για να φιλοξενήσουν την γεύση της επιλογής σου και να σε ταξιδέψουν!

Απόλαυσε το παγωτό σου με bubble βάφλες, pancakes και κρέπες, με όλα τα toppings του κόσμου για άπειρους συνδυασμούς! Στο Bufala Gelato μάθατε πρώτοι ότι η βάφλα τρώγεται στον δρόμο στο χέρι... Buffle Cone! απόλαυση On the go! Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι να διαλέξεις υπάρχουν έτοιμες signature γευστικές επιλογές! Taste the NEW2021 signatures at Bufala Gelato in Bufala Land for Bufala Lovers!

Παραλαβή από το κατάστημα & Διανομή κατ' οίκον, όλη την εβδομάδα!

●  Κηφισιά, Χαλάνδρι, Μοναστηράκι, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ