27 λαχταριστά στέκια για το καλοκαίρι που μόλις αρχίζει

Κισσός: Η σπιτική κουζίνα που θα λατρέψεις

Απολαυστικές σπιτικές γεύσεις σε υπέροχο κήπο!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_mg_9530.jpg
kissos1_0.jpg
kissos5.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Κισσός είναι μια οικογενειακή ταβέρνα που αγαπά την ελληνική κουζίνα

Οικογενειακή ταβέρνα με παράδοση από το 1986, στην όμορφη γειτονιά του Χαλανδρίου. Ο Κισσός είναι από τις ταβέρνες που τις επισκέπτεσαι και σου μένουν, που θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά. Οι άνθρωποι εδώ αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό αντανακλάται στα πάντα. Από τον όμορφο και προσεγμένο χώρο, από τη φιλοξενία και, φυσικά, από τη θαυμάσια ελληνική κουζίνα, η οποία σερβίρει πεναντόστιμα πιάτα τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ.

Στον Κισσό θα βρείτε απολαυστικές σπιτικές γεύσεις, φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες, και για να σας ανοίξουμε λιγάκι την όρεξη θα προτείνουμε τα αξεπέραστα ντολμαδάκια της γιαγιάς Σοφίας, το φοβερό τηγανητό κολοκυθάκι, τους απίθανους ντοματοκεφτέδες που μυρίζουν καλοκαίρι, το φανταστικό κοτόπουλο σε παϊδάκι! Δίπλα σε όλα αυτά τα νόστιμα βάλτε και τις νέες vegan επιλογές όπως τα τραγανά κεφτεδάκια και για το φινάλε που είναι πάντα γλυκό, λουκουμάδες παραδοσιακούς. Κι αν είστε από τους τυχερούς που μένουν κοντά, ο Κισσός κάνει και delivery αλλά και take out.

Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 19.30-00.00, Σάββατο 13.00-00.00, Κυριακή 13.00-17.00. Επίσης, 13.00-16.00 take away και delivery.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ