27 λαχταριστά στέκια για το καλοκαίρι που μόλις αρχίζει

L' Amiral: καφές, φαγητό και ποτό σε ονειρεμένη ταράτσα

Εξόρμηση στην καρδιά της Αθήνας. Μια δόση ηρεμίας στους πρόποδες της Ακρόπολης

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_8055.jpg
gemjxcja.jpg
atk_8093.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το L’ Amiral Athens, ένα ειδυλλιακό Modern Greek Restaurant and Bar, δυο βήματα από την Ακρόπολη

Σκέψου, πόσες φορές όλο αυτό το χρόνο δεν έπιασες τον εαυτό σου να φαντάζεται διακοπές, θάλασσες και ταξίδια. Θα έρθουν κι αυτά. Αλλά ποιος είπε ότι η Αθήνα δεν προσφέρεται για αποδράσεις μακριά από την καθημερινότητα;

Ένας τέτοιος προορισμός είναι το L’ Amiral Athens, ένα ειδυλλιακό Modern Greek Restaurant and Bar, δυο βήματα από την Πύλη της Αθηνάς στη Ρωμαϊκή αγορά, στους Αέρηδες στη Πλάκα. Σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 1870 μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το πρωινό σας έξω από το Φετιχέ τζαμί, κάτω από τον ίσκιο των μουριών, να αποφορτιστείτε μετά τη δουλειά με ένα κρασί και ελαφρύ γεύμα μετά τη δουλειά. Στη συνέχεια σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την εξαιρετική του κουζίνα, με το μενού να αποτελείται από παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις σε μοντέρνα εκτέλεση, με επιλεγμένα υλικά του τόπου μας, καθώς επίσης και μοναδικά κρασιά από την ενημερωμένη wine list αλλά και εμπνευσμένα κοκτέιλ.

Τι καλύτερη έκπληξη για το ταίρι σας μια έξοδος στο ειδυλλιακό roof garden του, με θέα τη βιβλιοθήκη του Αδριανού, το Λυκαβηττό, τις κεραμοσκεπές της Πλάκας και το Φετιχέ τζαμί, δύο βήματα από το πολύβουο κέντρο.

Και να θυμάστε ότι το L’ Amiral Athens είναι Covid-19 safe, με πιστοποίηση διεθνούς οργανισμού και με όλα τα μέτρα ασφαλείας να τηρούνται στο ακέραιο (φανταστείτε ότι τα μαχαιροπήρουνα προσφέρονται σε συσκευασία κενού αέρος και γίνεται επιτόπια αποστείρωση με UV light).

Είτε για μια ρομαντική βόλτα λοιπόν, είτε για μια προσωπική ή επαγγελματική σας εκδήλωση, το L’ Amiral Athens αποτελεί ιδανικό προορισμό. Θυμηθείτε μόνο λόγω περιορισμών να κάνετε την κράτησή σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ