- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ένας τύπος γράφει τις μεγαλύτερες αλήθειες σε ποτήρια του καφέ
Ο Case Kenny από τις ΗΠΑ εκφράζει όλα αυτά που θέλουμε να πούμε σε έναν πρώην πάνω στα ποτήρια του καφέ του
O Case Kenny γράφει στα ποτήρια του καφέ «αλήθειες» για τις ανθρώπινες σχέσεις
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έναν πρώην ή κάποιον φίλο με τον οποίο ονειρευτήκαμε να γίνει κάτι, αλλά η ιδέα ναυάγησε, και που αν μπορούσαμε, θα τον βάζαμε κάτω και θα του αραδιάζαμε όλες μας τις σκέψεις για τον τρόπο που τελείωσαν τα πράγματα μεταξύ μας. Επειδή βέβαια η ευκαιρία αυτή δεν είναι εύκολο να βρεθεί, και πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στο instagram account του Case Kenny από το Chicago των ΗΠΑ, που αναλαμβάνει να μας αναπτερώσει το ηθικό με τον εξής τρόπο. Γράφει τις «μεγαλύτερες αλήθειες» πάνω σε ποτήρια του καφέ για όλα αυτά που σκεφτόμαστε και θέλουμε να εκφράσουμε τονίζοντας με τον τρόπο του πως ό,τι δεν μένει στη ζωή μας, ίσως σημαίνει ότι δεν άξιζε αρκετά. «Τhank you, next» δηλαδή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.