- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κοσμικός και πανέμορφος, ο κήπος του Balthazar άνοιξε προχτές, 15 Μαΐου, δίνοντας σήμα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Αθήνας πως ένα ακόμη καλοκαίρι ξεκινάει.
Με ανανεωμένο look στο έτσι κι αλλιώς πάντα υπέροχο ντεκόρ του με και καινούργια ονόματα στην ομάδα αναμένεται να συγκεντρώσει για μια ακόμη σεζόν το κοσμικό και κεφάτο πλήθος της πόλης σε βραδιές που κρατάνε μέχρι το πρωί και τα έχουν όλα.

Μεσογειακή κουζίνα από τους Σάββα Κωνσταντινίδη και Άρη Καλλιπολίτη, καταπληκτικά γλυκά από τον chef pattisier Διονύση Αλέρτα, τέλεια ποτά και κοκτέιλ από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο. Στα συν, οι ιδιοκτήτες Αντρέας και Γιώργος Πιτσιλής, η δεμένη ομάδα στην οποία φέτος μετά από χρόνια ξαναβρίσκεται και η Τζένη Χρονοπούλου (Pecora Nera) αλλά και η ατμόσφαιρα που δονείται από τις τέλειες (και) swing-άτες μουσικές.

Ο Διονύσης Αλέρτας φτιάχνει τα πιο όμορφα γλυκά...
Βάλε αυτά που σου πάνε και άσε στον μάγο Balthazar να φτιάξει το καλύτερο σκηνικό για το φετινό σου καλοκαίρι.
Τσόχα 27 & Βουρνάζου, Αμπελόκηποι, 2106441215.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.