- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°


Μια νέα σειρά πειραμάτων εγκαινιάζει η ιστοσελίδα Handimania. Για την πρώτη τους απόπειρα επέλεξαν δύο υγρά που καταναλώνονται καθημερινά σ’ όλο τον κόσμο: το θρεπτικό φρέσκο γάλα και την Coca Cola. Η χημική αντίδραση στο στομάχι 24 ώρες μετά την ανάμειξη των δύο υγρών είναι από αηδιαστική ως αποτρεπτική.
Το φωσφορικό οξύ, συστατικό του αναψυκτικού αντιδρά με την πρωτεΐνη καζεΐνη του γάλακτος. Το οξύ πήζει την πρωτεΐνη. Το ίδιο θα συμβεί αν κανείς προσθέσει οτιδήποτε όξινο μέσα στο γάλα, όπως για παράδειγμα: λεμόνι, ξύδι ή γκρέιπφρουτ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σωστός τρόπος να γεμίσεις μπαταρίες για την εβδομάδα που ακολουθεί
Κρουασάν, προφιτερόλ και γαλλικές σπεσιαλιτέ
Καθετί στα ράφια και στις προθήκες του εξαιρετικού αυτού delicatessen μοιάζει πολύτιμο – και είναι
Ολόφρεσκο και λαχταριστό, φτιάχνεται μπροστά στα μάτια μας
Δύσκολα μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε τόσες λιχουδιές
Aυθεντικά γαλλικά κρουασάν, ονειρεμένα γλυκά και χειροποίητο gelato
Εδώ που κάθε μέρα ξεφουρνίζεται μια μικρή Γαλλία για εσένα μόνο
Συναντήσαμε τον σεφ της Γαλλικής Πρεσβείας και τον γνωστό Chef Pâtissier, λίγο πριν την εβδομάδα γαλλικής γαστρονομίας Merci Chef!
Τιμή και δόξα στα σερμπέτικα του βορρά
Ελλάδα και Γαλλία συναντιούνται σε μια γιορτή γεμάτη γεύσεις και αρώματα από βραβευμένους σεφ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αστέρια Michelin, τίτλοι κύρους και αμέτρητες ώρες δημιουργίας σε γαλλικές κουζίνες
Από τον Τσελεμεντέ στο «δείξε μου τί τρως»
Η γιορτή που οι καλοφαγάδες περιμένουν όλο τον χρόνο είναι εδώ
Νέο βιβλίο αποκαλύπτει όσα είχε μοιραστεί με τη βοηθό του για την απιστία με την Αρτζέντο
Η ανάγκη γέννησε κάποιες από τις πιο μερακλίδικες γεύσεις της Σαρακοστής (και όχι μόνο)
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.