- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας της Κηφισιάς κερνάει τυριά του Αιγαίου!
Δημοφιλή, οικεία, με προσιτές τιμές, τα εστιατόρια Τζίτζικας και Μέρμηγκας, προσφέρουν πιάτα παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας μέσα σε περιβάλλον νοσταλγικά όμορφο που ξυπνάει μνήμες από παλιά ελληνικά μπακάλικα. Τώρα, ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας της Κηφισιάς, καθιερώνει τις «Γαστρονομικές Συναντήσεις» και προχωράει ακόμη ένα βήμα στην αναζήτηση εξαιρετικών γεύσεων και προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα.
Ξεκινάει με τυριά από τα ελληνικά νησιά, τα λεγόμενα και «κοσμήματα» της Αιγαιοπελαγίτικης γεύσης. Όπως το αιγοπρόβειο καλαθάκι Λήμνου που στεγνώνει μέσα σε καλαθάκι από λυγαριά, το κασέρι Μυτιλήνης με τη μαστιχωτή και βουτυράτη υφή, το πικάντικο σπιτικό αρσενικό Νάξου, την πιπεράτη κοπανιστή Μυκόνου, την 5μηνης ωρίμανσης γραβιέρα Τρύπας Κρήτης, το μελίχλωρο Λήμνου, το δροσερό και βελούδινο ξύγαλο Σητείας, το πεντανόστιμο βολάκι Άνδρου. Από 3 Φεβρουαρίου και για μία ολόκληρη εβδομάδα όσοι τυχεροί προσέλθετε μαζί με όσα παραγγείλετε θα απολαύσετε και ένα πλατό με τα παραπάνω τυριά, αυτά κερασμένα από το κατάστημα.
Δροσίνη 12, Κηφισιά, 2106230080
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.