- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
BiancoNero Sparkling Wines. Αυτοί που γνωρίζουν, μιλούν για μία μοναδική σειρά αφρωδών οίνων, αποτέλεσμα οινοποίησης της ποικιλίας Μοσχάτο Αμβούργου, που ξεχωρίζει για τα αιθέρια αρώματα λουλουδιών και γλυκών φρούτων, την ισορροπημένη γλυκύτητα και τις άπειρες φυσαλίδες. Αν τους ρωτήσεις συγκεκριμένα για το λευκό αφρώδες κρασί της γκάμας, λένε πως αυτό που το χαρακτηρίζει είναι τα λουλουδάτα αρώματα τριαντάφυλλου και λεμονανθών, τα φρουτώδη αρώματα ροδάκινου και μανταρινιού που σου αφήνουν μια αίσθηση λευκού τσαγιού. Για το ροζέ πάλι θα σου αναφέρουν με κάθε λεπτομέρεια τα φρουτώδη αρώματα φράουλας, βατόμουρου και κερασιού, που συνδυάζονται με νότες βιολέτας και βανίλιας.
Αλλά όσοι απολαμβάνουμε το BiancoNero, ξέρουμε πως το δυνατό του σημείο δεν είναι μόνο η γεύση του. Είναι κι η παιχνιδιάρικη αίσθηση που αφήνει η εμφάνισή του. Γιατί, όπου υπάρχει BiancoNero, υπάρχει χρώμα, φίλοι, κουβέντες, ενδιαφέρουσες μουσικές, γέλιο, χορός. Αν μας ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα, θα σου πούμε πως το BiancoNero συνοδεύει τέλεια τον πιο sparkling εαυτό μας με νότες χαράς και ανεβασμένης διάθεσης. Κι είναι τόσα πολλά τελικά τα συστατικά του, που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: Τελικά το BiancoNero είναι…made of grapes or made of party?
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.