Το Frenchie Rose δημιουργήθηκε για να καλύψει το τρίπτυχο Coffee - Dessert - Brunch
Με γλυκά και φαγητά που ξετρελαίνουν
Το Frenchie Rose είναι το νέο στέκι στον Κορυδαλλό που καλύπτει το τρίπτυχο Coffee - Dessert - Brunch
Στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στην πλατεία Βενιζέλου, (Διαμαντίδη 39) ξεχωρίζει ένα σημείο, είναι το Frenchie Rose που ήρθε να συστήσει στον Κορυδαλλό την έννοια του Brunch και όχι μόνο...
Σε έναν χώρο βγαλμένο από άλλη εποχή που παραπέμπει σε γαλλικό μπιστρό και σου κεντρίζει κατευθείαν την προσοχή εκτός από τα brunch που θα σε ξετρελάνουν μπορείς να δοκιμάσεις εντυπωσιακά γλύκα και πολύ χορταστικά burger σε μοναδικές τιμές.
Ροζ αποχρώσεις σε τοίχους και σερβίτσια, floral πινελιές και vintage στοιχεία κάνουν την ατμόσφαιρα μοναδική. Αλλά τα πιο δυνατά του σημεία είναι η προτομή ενός γαλλικού μπουλντόγκ στο κέντρο του μπαρ και η καταπράσινη αυλή γεμάτη χρώματα που σου φτιάχνει τη διάθεση και με φωτεινά γράμματα υπόσχεται να φύγεις με .... «Sweet Memories».
instagram: https://www.instagram.com/frenchierose_espressobar
facebook: https://www.facebook.com/frenchieroseespressobar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσοχή: οι επόμενες εικόνες μπορεί να προκαλέσουν ανεξέλεγκτη λιγούρα
Ο Στέφανος Λιβάνιος στο δεύτερο πόστο του με ακόμα πιο πολλές ζυμαρένιες νοστιμιές
Το El Mío Abnormal μάς συστήνει την πιο πλήρη εμπειρία εξόδου στον Βόλο
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.