Θεματα

5 Michelin στιγμές στο Dine Athens

Θες να δοκιμάσεις τα πιο λαμπερά εστιατόρια της Αθήνας; Αυτή είναι η ευκαιρία σου.

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
an.jpg

Το Dine Athens επιστρέφει  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα και για δύο περίπου εβδομάδες γεμίζει την πόλη με γαστρονομικούς πειρασμούς. Φέτος, στη γευστική δράση, που υπογράφει όπως πάντα η Alpha Bank, συμμετέχουν 120 εστιατόρια, ανάμεσά τους και όλα τα αθηναϊκά εστιατόρια με αστέρια Michelin. Από τις 28 Ιανουαρίου έως και τις 13 Φεβρουαρίου τα εστιατόρια αυτά προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού στις προκαθορισμένες τιμές των €15, €30 και €60. Ναι, αυτό αφορά και τα εστιατόρια που έχουν τη λάμψη των αστεριών Michelin. Δείτε παρακάτω

Σπονδή

-t-s-s-.jpg

Το «μεγάλο» εστιατόριο της Αθήνας, με 2 αστέρια Michelin. Ο σεφ Άγγελος Λάντος προσεγγίζει εδώ τη γαλλική κουζίνα στην πιο κομψή στιγμή της. Δείτε εδώ το μενού που θα απολαύσετε στα πλαίσια του Dine Athens.

Varoulko Seaside

dko_9560-varoulko.jpg

Ο Λευτέρης Λαζάρου, ο πρώτος έλληνας σεφ που τιμήθηκε με αστέρι Michelin συμμετέχει στο Dine Athens με ένα μενού που περιέχει έξι εμβληματικά πιάτα του. Δείτε το μενού εδώ.

Botrini’s

10629493_1002907663110593_1243843773701616346_o.jpg

Το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin ξεχωρίζει κυρίως για τα εκλεκτά υλικά και τη φαντασία του γνωστού σεφ. Γνωρίστε το fine dining στα καλύτερά του μέσα από το μενού των 4 πιάτων που ο κορυφαίος σεφ δημιούργησε για το Dine Athens. Δείτε το μενού εδώ.

Hytra

hytra-restaurant-bar_03_nikos-alexopoulos.jpg

Στον 6ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών η ελληνική δημιουργική κουζίνα δεν έχει όρια. Ο Τάσος Μαντής καταφέρνει να παντρέψει μοναδικά τη σύγχρονη γαστρονομία με την ελληνική παράδοση, και το αστέρι Michelin το επιβεβαιώνει. Δείτε το μενού εδώ.

Μία έκπληξη ακόμα…
Στα πλαίσια του Dine Athens λίγοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δημιουργίες του διάσημου Αυστριακού σεφ Jacob Jan Boerma, βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin. Ο διάσημος σεφ θα αφήσει για λίγο το εστιατόριό του στο Άμστερνταμ για να αναλάβει την κουζίνα της Σπονδής για δύο βραδιές (3-4 Φεβρουαρίου). Οι παρευρισκόμενοι όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ειδικό μενού των έξι πιάτων που θα δημιουργήσει, αλλά και να τον γνωρίσουν από κοντά, καθώς επίσης και να φύγουν, έχοντας μαζί τους το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο. Περιορισμένες θέσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ