Θεματα

Αυτός ο καφές (μπορεί να) σε πάει Βραζιλία

Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου πάρε καφέ από τα Coffee Island και μπες στην κλήρωση για 3 μοναδικά δώρα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kafes-anoigma.jpg

Είναι γνωστό ότι η Βραζιλία έχει εξαιρετικές ποικιλίες καφέ. Όπως είναι επίσης γνωστό ότι όλοι ονειρευόμαστε να πιούμε έναν espresso στη χώρα του καφέ (όχι;). Ε, λοιπόν η καθημερινή σου λατρεμένη συνήθεια, ίσως πετύχει αυτό το όνειρο. Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου μαζί με κάθε καφέ ή συσκευασία καφέ από τα Coffee Island, παίρνεις μαζί και μια ευκαιρία για να ταξιδέψεις ως την άλλη άκρη της Γης.

Η διαδικασία είναι απλή. Από τις 5 Speciality Arabica Μονοποικιλίες των Coffee Island διαλέγεις την αγαπημένη σου, για το δρόμο ή για το σπίτι. Έπειτα, μαζί με την παραγγελία σου, παραλαμβάνεις από τον barista και ένα sticker με μια λέξη κλειδί. Αυτή τη λέξη την καταχωρείς εδώ και αυτό ήταν! Μόλις μπήκες στην κλήρωση για να κερδίσεις τρία μεγάλα δώρα. Και πίστεψέ με, τα θες και τα τρία.

Το πρώτο μεγάλο δώρο είναι ένα μοναδικό ταξίδι για δύο στη Βραζιλία. Ο τυχερός θα ταξιδέψει έως τη φάρμα της Coffee Island και θα φέρει πίσω τον νέο Microfarm Project καφέ. Το δεύτερο δώρο είναι επίσης ένα υπέροχο ταξίδι στο Βερολίνο. Ο τυχερός που θα το κερδίσει θα βρεθεί στο World Coffee Festival 2019 και θα παρακολουθήσει από κοντά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Barista. Το τρίτο δώρο όμως είναι αυτό που θα σε μυήσει στον κόσμο του καφέ: μαθήματα στο Coffee Campus των Coffee Island, εκεί όπου εκπαιδεύονται καθημερινά οι επαγγελματίες barista. Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι δηλαδή για να γίνεις ο απόλυτος coffee expert.

Κάθε sticker μετράει για μία συμμετοχή, αλλά αν είσαι φανατικός Coffee Island Lover υπάρχει extra bonus. Εάν συμπληρώσεις και τα 5 stickers έχεις δώρο 20 συμμετοχές! Άρχισε λοιπόν να φτιάχνεις βαλίτσες…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ