- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Όταν η κυκλαδίτικη κουζίνα συναντά τον Σαίξπηρ
Ο Βασίλης Παπικινός για δύο μέρες στο Shakespeare in Love
Το Shakespeare in Love δεν έχει πολύ καιρό που έφερε τον έρωτα στον Πειραιά. Τέχνη, γνήσιος ρομαντισμός και μια βαθιά αγάπη για τη γαστρονομία που κάνει τις μέρες και τις νύχτες μας καλύτερες. Αυτή την εβδομάδα η γαστρονομία έχει γεύση από Κυκλάδες.
Για δύο μέρες, την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου το πλακόστρωτο δρομάκι του Πειραιά, γνωστό κι ως «Γιαχνί σοκάκι» θα πλημμυρίσει με κυκλαδίτικες γεύσεις και υπέροχα πιάτα. Ο Βασίλης Παπικινός (δικό του το εξαιρετικό εστιατόριο «Αλευρόμυλος» στη Μήλο) είναι ένας νέος, πολύ ταλαντούχος μάγειρας που αγαπάει τον τόπο του και έχει ειλικρινές πάθος για την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Αυτήν ακριβώς έρχεται να μας συστήσει στο Shakespeare in Love και επειδή τον ξέρουμε, πιστεύουμε ότι θα έχει μαζί του μπελτέ, τυριά μηλιώτικα, χόρτα και κατσικάκι…
Αγίου Σπυρίδωνος 3, Πειραιάς, 210 4131999
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.