- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ένα σαλόνι που ο καθένας θα ονειρευόταν (μέχρι βέβαια να συνειδητοποιήσει ότι κινδυνεύει να φάει όλα του τα έπιπλα) παρουσιάστηκε σε εμπορικό κέντρο στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Όλα τα αντικείμενα μέσα στο δωμάτιο, από τις καρέκλες, τον καναπέ μέχρι τα λουλούδια και τους ζωγραφικούς πίνακες είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητας, βελγική σοκολάτα. Η γλύπτρια του συγκεκριμένου σοκολατοδωματίου Έλενα Κλιμέντ χρησιμοποίησε πάνω από 600 κιλά σοκολάτας κατά τη διάρκεια δυόμιση μηνών συνολικά που χρειάστηκε για να φτιαχτεί η σοκολάτα και να κατασκευαστούν τα σοκολατένια έπιπλα και αντικείμενα του δωματίου.

Το σαλόνι θα εκτίθεται στο εμπορικό κέντρο του Μινσκ μέχρι τις 14 Απριλίου και μετά θα είναι στη διάθεση του κοινού, το όποιο μαλιστά θα μπορεί να δοκιμάζει λίγο από τα έπιπλα.
Δεν είναι το πρώτο σοκολατένιο δωμάτιο που έχει φτιαχτεί καθώς το 2011 ο Λιθουανός Μιντάουγκας Τεντζιαγκόλσκις κατασκεύασε ένα σοκολοτένιο δωμάτιο με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , το οποίο εκθέτονταν σε σούπερ μάρκετ στην Λιθουανία.

Το σοκολατένιο δωμάτιο του Λιθουανού Μιντάουγκας Τεντζιαγκόλσκις




ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.