Θεματα

Τις καλοκαιρινές Κυριακές πίνουμε μπίρες

Οι κυριακάτικες Εμbeerίες επιστρέφουν στο Barley Cargo

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
355095-736107.jpg

Κάπου εκεί, στην αρχή της Κολοκοτρώνη, δίνουν το ραντεβού τους οι φανατικοί μπιρόφιλοι της πόλης. Το Barley Cargo είναι από τις μπιραρίες που τις χαίρεσαι. Ενημερωμένη, ευδιάθετη και σπιρτόζα έχει πάντα κάτι νέο να σου σερβίρει. Κυρίως γιατί οι ιδιοκτήτες της υπερ-αγαπούν τις μπίρες και όλο σκαλίζουν την επικράτεια για να ανακαλύψουν καινούργιες μικροζυθοποιίες που αξίζει να γνωρίζεις.

Κάθε χρόνο λοιπόν διοργανώνουν ένα μίνι φεστιβάλ μπίρας με σκοπό να μας συστήσουν όλες αυτές τις δροσερές τους ανακαλύψεις. Οι «Κυριακάτικες Εμbeerίες» ξεκινούν αυτή την Κυριακή, 21 Μαΐου, και ολοκληρώνονται την Κυριακή, 25 Ιουνίου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε Κυριακή θα κάνεις μια ωραία βόλτα στο κέντρο για να δοκιμάσεις από μια καινούργια μπίρα που (μάλλον) δεν έχεις ξανακούσει. Οι μπίρες που θα παρουσιαστούν είναι η Χάρμα από τα Χανιά (21/5), η Ληθένια από τα Τρίκαλα (28/5), η Magna από την Ηλεία (4/6), η Στάλα από τα Γιάννενα (11/6), η αθηναϊκή Noctua (18/6) και η Sparta από τη Λακωνία (25/6). Κάθε μπίρα παρουσιάζεται από τους ίδιους τους παραγωγούς της και συνοδεύεται με μεζεδάκια εμπνευσμένα από τον τόπο παραγωγής της. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου λοιπόν, κάθε Κυριακή στις 21.00 σε περιμένει και μια καινούργια εμbeerία…Υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε το καλοκαίρι;

Κυριακάτικες Εμbeerίες

Κολοκοτρώνη 6, 210 3230445, Fb: Barley Cargo

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.