Θεματα

Guest chefs έρχονται μαζί με την άνοιξη στο Noel

Την αρχή κάνει ο Δημήτρης Δημητριάδης στις 3 Μαΐου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351722-729745.jpg

Μπήκε η άνοιξη και αρχίσαμε τις βόλτες. Όχι όμως μόνο εμείς. Και οι σεφ θέλουν πού και πού να παίρνουν τον αέρα τους σε άλλες κουζίνες…Την Τετάρτη 3 Μαΐου ο πολύ καλός σεφ Δημήτρης Δημητριάδης αφήνει το πόστο του στο Artisanal και αναλαμβάνει για μία μόνο βραδιά την κουζίνα του Noel με ένα μενού αποκλειστικά για τους θαμώνες του. Ο Δημήτρης Δημητριάδης κάνει την αρχή ως ο πρώτος επίσημος καλεσμένος, όμως στη συνέχεια θα τον ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο πολυβραβευμένος Δημήτρης Δημητριάδης, διάσημος για την ωραία μεσογειακή του κουζίνα είναι ο chef του Artisanal τα τελευταία χρόνια, αλλά το διδακτορικό του το έχει πάρει από κουζίνες με πολύ υψηλές απαιτήσεις όπως αυτή της Hytra, του Cibus ή του Nabucco. Μεγάλο σχολείο ήταν και η θητεία του στο θρυλικό Noma της Δανίας το οποίο έχει τιτλοφορηθεί ως το «καλύτερο εστιατόριο του κόσμου» ουκ ολίγες φορές.

Αυτόν τον σεφ θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσει και το κοινό του κέντρου με ένα μενού που φτιάχτηκε αποκλειστικά για το ατμοσφαιρικό Noel. Ρίξτε μια ματιά και αν σας ανοίξει η όρεξη, κλείστε ραντεβού για αυτή την Τετάρτη:

Κολοκοτρώνη 59Β, 211 2159534 (Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 698 9916592, κάθε μέρα από τις 17.00 έως τις 22.00)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.