- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Guest chefs έρχονται μαζί με την άνοιξη στο Noel
Την αρχή κάνει ο Δημήτρης Δημητριάδης στις 3 Μαΐου
Μπήκε η άνοιξη και αρχίσαμε τις βόλτες. Όχι όμως μόνο εμείς. Και οι σεφ θέλουν πού και πού να παίρνουν τον αέρα τους σε άλλες κουζίνες…Την Τετάρτη 3 Μαΐου ο πολύ καλός σεφ Δημήτρης Δημητριάδης αφήνει το πόστο του στο Artisanal και αναλαμβάνει για μία μόνο βραδιά την κουζίνα του Noel με ένα μενού αποκλειστικά για τους θαμώνες του. Ο Δημήτρης Δημητριάδης κάνει την αρχή ως ο πρώτος επίσημος καλεσμένος, όμως στη συνέχεια θα τον ακολουθήσουν και άλλοι.
Ο πολυβραβευμένος Δημήτρης Δημητριάδης, διάσημος για την ωραία μεσογειακή του κουζίνα είναι ο chef του Artisanal τα τελευταία χρόνια, αλλά το διδακτορικό του το έχει πάρει από κουζίνες με πολύ υψηλές απαιτήσεις όπως αυτή της Hytra, του Cibus ή του Nabucco. Μεγάλο σχολείο ήταν και η θητεία του στο θρυλικό Noma της Δανίας το οποίο έχει τιτλοφορηθεί ως το «καλύτερο εστιατόριο του κόσμου» ουκ ολίγες φορές.
Αυτόν τον σεφ θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να δοκιμάσει και το κοινό του κέντρου με ένα μενού που φτιάχτηκε αποκλειστικά για το ατμοσφαιρικό Noel. Ρίξτε μια ματιά και αν σας ανοίξει η όρεξη, κλείστε ραντεβού για αυτή την Τετάρτη:
Κολοκοτρώνη 59Β, 211 2159534 (Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 698 9916592, κάθε μέρα από τις 17.00 έως τις 22.00)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.