2016 Athens Taste Choice
Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια και οι σεφ όπως τα ψήφισε το αναγνωστικό κοινό
Στην A.V. ψηφίσαμε τα εστιατόρια που αγαπάμε και τους νέους σεφ που που ξεχώρισαν. Μέσα στις γιορτές όμως πήρατε την υπόθεση στα χέρια σας. Ψηφίσατε με αληθινά μεγάλη όρεξη και αυτά που ακολουθούν είναι τα δικά σας πρώτα βραβεία.
WINE RESTO

1. Scala Vinoteca
2. Monk
3. By the Glass
4. Paleo
5. Oinoscent
6. Θα σε κάνω Βασίλισσα
7. Heteroclito
8. Fabrica de Vino
9. Ζάχαρη & Αλάτι
10. Kiki de Grece
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ

1. Σπονδή
2. Malabar
3. Vezene Trattoria
4. CTC
5. Feedέλ Urban Gastronomy
6. Zonar’s
7. L’ Abreuvoir
8. Ράτκα
9. Polly Maggoo
10. La Suite Lounge
BAR RESTAURANT

1. Barrio
2. Balthazar
3. Noel
4. The Clumsies
5. Pere Ubu
6. 48 Urban Garden
7. Shamone
8. Cinco
9. K8 Point
10. Buba
STREET FOOD

1. Überness
2. Etnico
3. Mirch
4. Street Wok
5. Food Truck
6. Καυτή πατάτα
7. Ancho Mexican Grill
8. Feyrouz
9. Los Loros
10. Sumsum
GASTRO TAVERN

1. Μαύρο Πρόβατο
2. Belle Amie
3. Βόλτα
4. Base Grill
5. Σεϋχέλλες
6. Άμα Λάχει
7. Τηλέμαχος
8. Ergon
9. Η φάμπρικα του Ευφρόσυνου
10. Μαγικές Κατσαρόλες
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

1. Artisanal
2. Cookoovaya
3. Funky Gourmet
4. Aleria
5. ΜΑΝΗΜΑΝΗ
6. Varoulko seaside
7. Botrini’s
8. Βασίλαινας
9. Hytra
10. 2Μαζί
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΦ

1. Θάνος Στασινός
Nikkei
2.Σταμάτης Μαρμαρηνός
Posidonio, Σπέτσες
3. Δημήτρης Παμπόρης
Ekies, Χαλκιδική
4. Νίκος Θωμάς
Simul
5. Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
Domotel Kastri
6. Χάρης Νικολούζος
2Μαζί
7. Θοδωρής Παπανικολάου
Σελήνη, Σαντορίνη
8. Σωτήρης Κοντιζάς
Nolan
9. Νικόλας Μπίλλης
Botrini’s
10. Αντώνης Δρακουλαράκος
Sushimou
ΨΑΡΙ

1. Θαλασσινός
2. Τραβόλτα
3. Ψάριστον
4. Άργουρα
5. Μπαρμπουνάκι
6. Αλμύρα
7. Ψαροκόκκαλο
8. Milos
9. Αθερίνα
10. Παράμαλο
ASIAN FUSION & ETHNIC

1. Nikkei
2. Sushimou
3. Matsuhisa
4. Mama Roux
5. Andaman
6. Rouan Thai
7. The Sushi Bar
8. K for Kiku
9. Budoo
ΙΤΑΛΙΚΑ

1. La Pasteria
2. Sale Pepe
3. Malconi’s
4. Capanna
5. Aglio oglio e peperoncino
6. School Pizza Bar
7. I Fratti
8. Peccati di Gola
9. Soleto
10. Testaccio
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.