- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πώς να σκοτώσεις τον εαυτό σου με σοκολάτα
Η επιστήμη, η τέχνη και το χιούμορ δίνουν ραντεβού στην κουζίνα με 30 συνταγές
Η σοκολάτα είναι κόλαση και ο πιο γλυκός δρόμος για να βρεθείτε στον παράδεισο περνάει από τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Μια νόστιμη, ψιλοπειραγμένη, ιδέα που ξεκίνησε από το Kickstarter, πέτυχε το στόχο της και σύντομα θα βρίσκεται στα χέρια κάθε φιλοπερίεργου αναγνώστη.
Δύο φίλες, τζάνκια της σοκολάτας και της οπτικής επικοινωνίας. Οι Martina και Valentine. Ένας πάθος. Η σοκολάτα. Πολλοί τρόποι για να πεις αντίο στον πικρό κόσμο με ένα γλυκό τρόπο.

Σοκολοτοερευνώντας, έμαθαν πως η θεομπρομίνη είναι η τοξική ουσία που βρίσκεται στο κακάο. Αυτή που ευθύνεται για την καλή διάθεση και την αντοχή κάθε σοκολατοφάγου. Όπως οι περισσότερες υπερβολικές δόσεις, μπορεί να σε τελειώσει.

Έκαναν τους υπολογισμούς τους και κατέληξαν πως το επικίνδυνο όριο κατανάλωσης μαύρης σοκολάτας για έναν ενήλικα είναι τα 7.74 κιλά σε ένα 24ωρο. Και μετά πέρασαν ώρες στο γραφείο και την κουζίνα, φτιάχνοντας συνταγές που θα σε ξεκάνουν στην κυριολεξία. Σχεδίασαν, φωτογράφισαν, υπολόγισαν συστατικά, σκέφτηκαν τρόπους σερβιρίσματος, γαρνίραν με κάθε πειρασμό. Μετά, ετοίμασαν το πρώτο dummy και ξεκίνησαν την καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων για την έκδοση τους. 30 γλυκές συνταγές για να πεθάνεις. Το απόλυτο chocolate porn manual σε περιμένει εδώ.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.