- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ένα ελληνικό εστιατόριο στα καλύτερα του κόσμου
Οι δημοσιογράφοι σύσσωμοι γράφουν για την εξαιρετική κουζίνα του Funky Gourmet, για τους ταλαντούχους σεφ-ιδιοκτήτες του, τον Νίκο Ρούσσο και τη Γεωργιάννα Χειλιαδάκη, για την απόλυτη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας που μπορεί κάποιος να ζήσει εδώ. Έχει όμως μεγαλύτερη βαρύτητα όταν οι έπαινοι αυτοί έρχονται κατευθείαν από τους ίδιους τους πελάτες.
Φέτος είναι η 4η χρονιά που το Funky Gourmet κερδίζει τη θέση του στη λίστα του Trip Advisor με τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου όλου. Συγκεκριμένα κατέλαβε τη 12η θέση στη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης και την 16η θέση στη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
Το Funky Gourmet απέκτησε το πρώτο του αστέρι Michelin το 2012 (τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο του), ενώ το 2014 κατέκτησε και το δεύτερο αστέρι Michelin. Πάντα επιτυχίες!
*Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης εδώ και τη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.