- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Breeder Feeder 12 πιάτα- Ευχές του 2012 στο 2013
Συνεχίζει τις βραδιές «εναλλακτικής» γαστρονομίας
Συνεχίζει τις βραδιές «εναλλακτικής» γαστρονομίας και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου με την blogger Two Minutes Angie, την κολλητή της Έλενα Γιαμμά και το Γιώργο Κεράνη μαγειρεύουν 12 πιάτα και δίνουν 12 ευχές στο 2013.
Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιούν είναι βιολογικά, ελληνικά και ΠΟΠ, τα πιάτα του μενού που έχει τιμή 30 ευρώ το άτομο είναι τα εξής:
1. Συνεργατικό - Δύο μπρουσκέτες
2. Οικονομικό - Χούμους
3. Θρεπτικό - Σούπα από σελινόριζα
4. Ταπεινό - Τραγανό κουνουπίδι με αλατοσούσαμο
5. Πολιτικά Ορθό - Λαχανοντολμάδες με άγριο ρύζι και λαχανικά
6. Καινοτόμο - Κριθαρότο με κολοκύθα και φρέσκα κρεμμυδάκια
7-8. Αγαπησιάρικο - Σουτζουκάκια με πουρέ
9. Πολύχρωμο - Σαλάτα με παντζάρι, καρότο και ρέβα
10. Γεμάτο εκπλήξεις - Κυδωνόπαστο με γραβιέρα
11. Ανατρεπτικό - Σύκο με προσούτο
12. Γλυκό – Μωσαϊκό
Το Breeder Feeder έχει καθιερώσει την πρακτική Bring Your Own Bottle, έτσι μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις με τις προτάσεις των σεφ. corkage fee per bottle: € 3
BREEDER FEEDER Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα, 210 3317.527
Reservations: feeder@thebreedersystem.com
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.