Λόλα, να ένα Cucunari!
Έχω υπολογίσει ότι χτυπάει κάπου στις 5 το απόγευμα. Δεν έχει σημασία τι κάνεις. Όπου κι αν είσαι η λιγούρα θα σε βρει και θα σε χτυπήσει αλύπητα. Γι αυτό, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/ η, για να μην ξετινάξεις τις σοκολάτες του περιπτέρου. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοια ξαφνικά και…λιγούρικα είναι οι ξηροί καρποί που ικανοποιούν την αίσθηση της πείνας, έχουν μεγάλη νοστιμιά και δεν σε φορτώνουν τύψεις. Κάνουν καλό και είναι τέλειοι για όλες τις ώρες. Για αυτό και τα καταστήματα ξηρών καρπών ανήκουν στις πιο hot τάσεις της εποχής.
Το Cucunari, με το τσαχπίνικο όνομα, είναι ένα καινούργιο κατάστημα που δεν έχει μόνο μια εντυπωσιακή ποικιλία από ξηρούς καρπούς. Έχει και χειροποίητες μπάρες δημητριακών με ταχίνι, μπανάνα, σύκο ή σοκολάτα, χειροποίητες πλάκες σοκολάτας γάλακτος, υγείας, αμυγδάλου, με corn flakes, λευκής σοκολάτας με oreo ή με πορτοκάλι και ηλιόσπορους, αποξηραμένα φρούτα, υπερτροφές (όπως ιπποφαές, goji berries, quinoa κ.α.), τσάι, μέλι από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, πλήθος γεύσεων του παραδοσιακού χαλβά Κοσμίδη, ακόμα και μπαχαρικά! Επίσης, εκτός από όλα αυτά μπορείς να χώσεις στις σακούλες σου και φρεσκοαλεσμένο καφέ για το σπίτι.
Θα το βρεις μέσα στο εμπορικό κέντρο Avenue Mall Athens, οπότε μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου (ευκαιρία, εκπτώσεις είναι) ενώ τσιμπολογάς. Και όπως χαζεύεις, κοίτα και αυτές τις πολύ κομψές συσκευασίες που συνδυάζουν ξηρούς καρπούς, γλυκίσματα και φιάλες κρασιού ή αποσταγμάτων. Είναι ωραίο δωράκι για φίλους.
Λεωφόρος Κηφισίας 41-47, Μαρούσι, 210 6100369
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.