Όταν πέρυσι το θρυλικό Rock’n Roll έριξε αυλαία… όλος ο κόσμος έκλαψε. Φέτος όμως το ιστορικό μαγαζί πέρασε στα χέρια του επιχειρηματία Λάκη Ραπτάκη και εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί σαν bar resto με το όνομα Six Pistols. Ο χώρος διατηρεί κάποια στοιχεία του ένδοξου παρελθόντος και προσθέτει καινούργια που όλα τους φτιάχνουν την αίσθηση μιας γλυκιάς… παρανομίας.
Με βαριά κλασική μπάρα, δερμάτινους καναπέδες, βελούδινες κουρτίνες, βιτρίνες με όπλα, πολυέλαιους-περίστροφα και άλλα πολλά που ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καρβουτζής έχει αναμείξει μαεστρικά, μας βάζει σε ένα noir ταξίδι μιας exclusive λέσχης. Όλα αυτά υπό το άγρυπνο βλέμμα του γερόλυκου της ροκ Κιθ Ρίτσαρντς να σε κοιτάει από τον τοίχο…
Το Six Pistols είναι καθημερινά ανοιχτό, με μεσογειακή κουζίνα για όσους πεινάνε, με all time classic πάρτι και live τις Τρίτες από τους 1550 και τον Θάνο Τζανή τις Κυριακές. Λουκιανού 6, Κολωνάκι, 213 0254.772
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.