«Η Νέα Ελληνική Κουζίνα»: Επίκουρος strikes again!
«Η Νέα Ελληνική Κουζίνα» συστήνεται ανεπιφύλακτα σε έχοντες αλλά και μη έχοντες πάθος με τη γαστρονομία
Είναι ο μουσακάς ελληνικός; Με ένα εμβληματικό ελληνικό πιάτο ο Επίκουρος, από τους πιο γνωστούς (και με πένα που δεν χαρίζει κάστανα) κριτικούς εστιατορίων, ξεκινάει την αναζήτηση της ελληνικότητας των πιάτων που σήμερα γευόμαστε σαν «ελληνικά».
Αναλυτικός, από τους πιο βαθείς γνώστες των γαστρονομικών τάσεων διεθνώς, με λόγο καθαρό και μαζί γλαφυρό, επιχειρεί να σκιαγραφήσει την εξέλιξη της νέας ελληνικής κουζίνας μέσα από απολαυστικές διαδρομές, αναφορές σε προϊόντα, τοπικές κουζίνες, παλιούς και νέους Έλληνες διάσημους σεφ, αποδίδοντάς της τελικά τη σημερινή της ταυτότητα. Το βιβλίο του «Η Νέα Ελληνική Κουζίνα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος, έχει τιμή € 13 και συστήνεται ανεπιφύλακτα σε έχοντες αλλά και μη έχοντες πάθος με τη γαστρονομία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.