- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πήγαμε προχτές και δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι, το ολοκαίνουργιο εστιατόριο του σταδίου Γ. Καραϊσκάκη… σκοράρει δυνατά! Το Vammos (από το γνωστό Nammos στη Μύκονο) είναι πανέμορφο και σίγουρα είναι το μοναδικό εστιατόριο της Ελλάδας που μπορείς να δειπνήσεις με ένα γήπεδο –και μάλιστα του Ολυμπιακού– να απλώνεται φαντασμαγορικά μπροστά σου.
Το ντιζάιν του είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό με το κύμα της θάλασσας να απεικονίζεται στην «κινούμενη» οπτικά οροφή, με ένα τεράστιο μπαρ σαν art installation φτιαγμένο από 300 μαγειρικά σκεύη, με καρέκλες και τραπέζια από τους πιο γνωστούς διεθνείς οίκους. Μια ακόμη ευχάριστη στιγμή είναι η εξαιρετική του κουζίνα, με τις ίδιες γεύσεις που έκαναν και το Nammos να θεωρείται από τα καλύτερα resto της Μυκόνου. Μεσογειακά πιάτα και καταπληκτικό σούσι (γαύρο, ρωτήσαμε, δεν έχουν) που μπορεί κάποιος να γευτεί.
Info: Πέμπτη - Σάββατο 20.00-1.00, Κυριακή 13.00-22.00 και με τιμές που επίσης σκοράρουν... δηλαδή 50-55 ευρώ το άτομο. Vammos, Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, Νέο Φάληρο, 210 4839.350, 694 3005002
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.