- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η Kayak ξέρει το μυστικό που κάνει τη ζάχαρη, το αλεύρι, τη σοκολάτα, τα φρούτα… ουσίες μαγικές! Και μεταμορφώνει σε ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία τις δημιουργίες της. Γλυκά και παγωτά που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και κερδίζουν παντού βραβεία και διακρίσεις. Σε εμάς, απλά, μένουν… αξέχαστα. Φέτος, η Kayak all day boutique στη Γλυφάδα παρουσιάζει τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες της και μας καλεί σ’ ένα ταξίδι στις γεύσεις των γιορτών.
Χριστουγεννιάτικα Δέντρα από σοκολάτα, πεντανόστιμα σπιτάκια από gingerbread, τούρτες με γεύση μελομακάρονο, κουκουνάρι σε παγωτό και τούρτα, κάστανο σε παγωτό και τούρτα, κορμός Dark Forest Fruits, τούρτες Hachienda, παζλς σοκολάτας, CDs σοκολάτας, μελομακάρονα, κουραμπιέ, γλειφιτζούρια, πλάκες σοκολάτας και σοκολατάκια! Μαζί με αυτά, ζεστά ροφήματα, σάντουιτς και τα καλύτερα χαρμάνια του καφέ μάς περιμένουν όλους, μικρούς-μεγάλους, για να μας μεταφέρουν στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!




Μεταξά 24-26 & Ζησιμοπούλου 9, Γλυφάδα, 210 8949.130
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.