- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
«Γλυκιές Αλχημείες» στο The Margi
Στο ξενοδοχείο μας περιμένει το pop up κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου και πολλές ακόμα εκπλήξεις
Φέτος τις γιορτές, το ξενοδοχείο The Margi, συνυφασμένο με τη ζεστή ατμόσφαιρα, τη διακριτική πολυτέλεια και φιλοξενία, φέρνει ακόμα μία χρονιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τη λάμψη και την μαγεία των Χριστουγέννων!
Τι είναι πιο απολαυστικό από ένα χριστουγεννιάτικο μενού για καφέ και γλυκά με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου; Μα φυσικά ένα pop up κατάστημα στο lobby του ξενοδοχείου με απολαυστικές λιχουδιές που θα διατίθενται προς πώληση.

Απόλαυση είπα και έχω κι άλλα. Για τους λάτρεις της καλής γεύσης, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το The Margi μας καλεί τα σαββατοκύριακα να δοκιμάσουμε μοναδικά πιάτα στο «Brunch and Bubbly» ενώ καθημερινά, το «Afternoon Tea with scones» θα αποτελεί το ευχάριστο διάλειμμα της ημέρας.
Ωστόσο γιορτές σημαίνει να «προσφέρεις» και για αυτό, μέρος των εσόδων από τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις θα δοθούν για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), ενώ θα δίνεται και η δυνατότητα στους επισκέπτες να αγοράσουν ένα συλλεκτικό χρυσό αστέρι για να συμβάλουν στην εκπλήρωση περισσότερων Μαγικών Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του The Margi επισκεφτείτε το www.themargi.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.